Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu Hileyi Biliyom Lisanslısını Almadan Tam Olarak Kullanamazsınız. Arkadaşda Editleyip Koymuş

Son düzenleme:
Üye
9 HİZMET YILI
Yardım edermisniiz durmadan microsoft net framework hatası alıyorum 3 dakika sonra bidaha netframwork sonra ak makrosuna alıyorum tekrar netframe work
oyunun ortasında cıkıyor ölüyorum

Ragnar Lothbrok
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Windows Defender algılıyor haberiniz olsun indirirken kapatın.

Ragnar Lothbrok
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hile güzel kullanışlı fakat oyundayken böyle bir hata alıyorum ve masaüstüne atıyor oyunumu mahvediyor ne yapabilirim bunun gelmemesi için yardımcı olursanız sevinirim win8

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6.1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 hafta kullandım sağlam çalışıyordu bugun ban yedim ban riski kesinlikle var 69 liram çöp oldu tahminim yüksek reporttan yedim veya anti-cheat sistemi yazılımı algılamış olabilir

Üye
8 HİZMET YILI
silahlara göre nasıl ayar yapıcaz kardeşim anlatırsan sevinirim

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşım kullandı 3 günlük ban yedi dikkat edin beyler sağlam hile ama ben kullanmıyorum

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sorunsuz bir şekilde bu hileyi R6S'de kullanıyorum daha ban yemedim ve harika olduğunu söyleyebilirim SMG silahlarda Scar seçip 23 yapın Assault Riflelarda ise M416 ve ya Scar yapabilirsiniz aynı şekil aşağı çekiyor bu sefer 17 - 19 sprayinize göre arasında bir şey yapın Twitch karakterinde ise 417 silahında iken m16a4 seçip 2 yapın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...