Yardım edermisniiz durmadan microsoft net framework hatası alıyorum 3 dakika sonra bidaha netframwork sonra ak makrosuna alıyorum tekrar netframe work
oyunun ortasında cıkıyor ölüyorum
hile güzel kullanışlı fakat oyundayken böyle bir hata alıyorum ve masaüstüne atıyor oyunumu mahvediyor ne yapabilirim bunun gelmemesi için yardımcı olursanız sevinirim win8
Yardım edermisniiz durmadan microsoft net framework hatası alıyorum 3 dakika sonra bidaha netframwork sonra ak makrosuna alıyorum tekrar netframe work
oyunun ortasında cıkıyor ölüyorum
Arkadaşlar 1 hafta kullandım sağlam çalışıyordu bugun ban yedim ban riski kesinlikle var 69 liram çöp oldu tahminim yüksek reporttan yedim veya anti-cheat sistemi yazılımı algılamış olabilir
Arkadaşlar 1 hafta kullandım sağlam çalışıyordu bugun ban yedim ban riski kesinlikle var 69 liram çöp oldu tahminim yüksek reporttan yedim veya anti-cheat sistemi yazılımı algılamış olabilir
Sorunsuz bir şekilde bu hileyi R6S'de kullanıyorum daha ban yemedim ve harika olduğunu söyleyebilirim SMG silahlarda Scar seçip 23 yapın Assault Riflelarda ise M416 ve ya Scar yapabilirsiniz aynı şekil aşağı çekiyor bu sefer 17 - 19 sprayinize göre arasında bir şey yapın Twitch karakterinde ise 417 silahında iken m16a4 seçip 2 yapın .