Depo PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS PC Sistem Gereksinimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşletim Sistemi: [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon işletim sistemi[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşlemci:[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif] Intel Core i3-550 ve ya AMD FX-6300 ya da Eşdeğer bir işlemci modeli[/FONT][/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]RAM: [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]4 [/FONT][/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]GB [/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Gerekli Boş Depolama Alanı: [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]30 GB[/FONT][/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Ekran kartı: [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]GeForce GTX 560 ya da AMD Radeon HD 7850 (En az 1 GB belleğe sahip bir ekran kartı modeli)[/FONT][/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]DirectX: [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]DX 11[/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

[/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşletim Sistemi: [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Win 8 64 ya da daha üst bir versiyon[/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşlemci: [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Intel Core i5-3550 ve ya AMD FX 8150[/FONT] [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]ya da Eşdeğer bir işlemci[/FONT][/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]RAM[/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]:[/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif] 8 GB[/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Gerekli Boş Depolama Alanı: [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]30 [/FONT][/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]GB[/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Ekran kartı: [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R7 260X (En az 2 GB belleğe sahip bir ekran kartı modeli)[/FONT][/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]DirectX: [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]DX 11[/FONT]

[/FONT]

Rep vermmeyi unutmayın MemoryHackers ailesi <3

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
yararlı konu sağolda oyun paralı olmasa xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...