Çalışmıyor PlayerUnknown's Battlegrounds Skeleton Esp Source Code [External]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
benim anlamadığım bir nokta var bunun için bypass araştırdım baya bir uzun bir süre GENESIS adında birisi paylaşmış fakat onun içinde farklı dosyalar felan var bu dosyaları çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor .cs uzantılı dosyalar mevcut yardımcı olursanız sevinirim
Public bypassların bir işlevi olmaz, private bypass bulman lazım daha önceden dediğim gibi :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ne yani sadece proglamayı bılen uyelermı kullanıcak esp yı sacmalıga bakarmısın belkı ben anlamıyorum kardesım olamazmı ?

Üye
8 HİZMET YILI
Bunu .exe uzantılı şekilde buraya koyabilecek kadar bilgili insan mı yok aramızda yoksa herkes kodu alıp kendi başına mı kullanıyor anlamadım.

Üye
9 HİZMET YILI
Ya şu kodları ne yapıp hileyi kullanabileceğim hakkında zerre fikrim yok. Nerden öğrenebilirim??

Üye
8 HİZMET YILI
Teşşekürler abi çaslıyor.:)

Dostum neye dayanarak çalışıyor diyosun. Yoksa post'mu kasıyosun. Bunu hadi diyelim yaptın çalıştırdın. Bu adamların securty & Korumaları Yokmu yani Hadi diyelim bunuda yaptın C++ Menün Varmı. Lütfen post kasmak için post kasma lütfen :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
abi baypass yapamıyorum ben senin paylaştığın noeye yide denedim batteye affetmiyo hemen tespit ediyo

senin bildiğin baypass varsa burdan veya özelden söyleyebilirmisin lütfen

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bana bu hileyi çalıştırabilecek var mı? el emeği enpara'yla 10₺ yollarım.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi yazdırmakla bitmiyor iş arkadaşlar parasını verip adam akıllı private Bypass bulmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...