Üye
OYUN LOBİSİNDE OYUNU SUSPENDLEYİP BE SERVİSLERİNİ KAPATIYORUM VE HİLEMİ BAŞLATTIĞIMDA BU HATAYI ALIYORUM SEBEBİNİ BİLİYORMUSUNUZ ?
bence tavsiyem paralı hile alın çünkü battl eye çok güçlü bir anti hile sistemi.
aimw ve olabilir daha yeni çıktı taze veya yaşın 18 den büyükse aimju*** olabilirçtavsiye edebileceğin bir paralı hile varmı ? ayrıca hile almak yerine kodlamak işi dahada keyifli yapıyor emin olabilirsin
Şuanda kullandığın var mı ?aimw ve olabilir daha yeni çıktı taze veya yaşın 18 den büyükse aimju*** olabilirç
ben kullanmıyorum sadece size uyarıda bulunuyorum bu oyun 70 tl ve günümüzün en güçlü battle eye anti hile sistemini kullanıyor boru değil .Şuanda kullandığın var mı ?
kendin belli edersen oyuncu şikayet ederse ban yiyebilirsin veya hile fix iken sen oyuna girip ban yiyebilirsin
Bende Logitech Software Script Olarak Recoil Makrosu var
function OnEvent(event, arg, family)
if (event == "PROFILE_ACTIVATED") then
EnablePrimaryMouseButtonEvents(true)
click = 0
end
if (event == "MOUSE_BUTTON_PRESSED" and arg == 4) then
recoil = not recoil
end
if (event == "MOUSE_BUTTON_PRESSED" and arg == 1 and recoil) then
click = 1
Click()
end
if (event == "M_RELEASED" and arg == 3) then
Click()
end
if (event == "MOUSE_BUTTON_RELEASED" and arg == 1) then
Stopclick()
end
end
function Click()
PressAndReleaseMouseButton(1)
Sleep (7)
MoveMouseRelative(0, 2)
if click == 0 then
Stopclick()
elseif click == 1 then SetMKeyState(3)
else Stopclick()
end
end
function Stopclick()
click = 0
end
BAZI FORUMLARDA BUNUN BAN SEBEBİ OLDUĞU SÖYLENİYOR AMA BİRKAÇ KİŞİDE LOGİTECH SOFTWARE NİN LİSANSLI PROGRAM OLDUĞU VE OYUNA MÜDAHELE ETMEDİĞİ İÇİN BAN ATMASININ İMKANSIZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR BİR BİLGİNİZ VARMI ?
kardo bizede ver de bizde yararlanakBende battleeye bypass var, hileyi indirip vs 2012 ile build ettim ve bypassla girdim. 3 Gündür sorunsuz oynuyorum çok teşekkürler nader11ndeu başkan!