Playstation 2'nin Fişi Resmen Çekildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hepinize selamlar saygılar. Konu başlığı biraz garibinize gitmiş olabilir ama elimden ve dilimden geldiği kadarıyla anlatacağım.

:resim:

playstation_2_by_lucadigitalarts-d7w41tg.jpg

:yazı:

Sony 18 yıldır Playstation2'ye teknik destek vermekteydi. Tamiri bakımı vs. Sony'nin ellerindeydi. Artık 18 yıllık teknik desteğine son vermiş bulunmakta. Artık Sony tüketicilerine Playstation 2 için destek vermeyecek.

2000 yılında Japonya'da satışa sunulan Sony firmasının göz bebeği olan Playstation2 sonrasında Hindistan'da en sonunda da tüm dünyaya satışını sunduğu Playstation2 dünya genelinde 150 milyondan fazla satış yapmayı başarmıştır.​

✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
az kaldı Playstation 5 çıkacak . aslında 18 yıl bile çok uzun fazla

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben hala ps2 oynuyorum 4 tane ps2 var 1 ini sattım 1 fat 2 slim kaldı 1 tanede ps1 var 10 larcada kutulu oyun baya koleksiyon yaptım desteği çekmesi çok kötü oldu bişi oldumu götüremiyceksek ancak haberiniz olsun yedek parça sıkıntısı vardı . benden tavsiye ps2 alıcaksanız asla fat almayın muhtemelen lens gg dir

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Hala ps2 destek varmıydı yahu nerdeyse tarihi eser oldu cop o yahu millet onu sus diye kullaniyor:thugdoge:

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
iyi bile dayanmıs hangi şirket 2000 yılında çıkarttıgı cihaza 18 yıl destek veriyor ? evet ps2 cok tutuldu cocuklugumun gözdesiydi ama eskidi tıpki mario gibi bi zamanlar vazgeçilmezdi ama zamanla vazgeçildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...