Cooldoge
Süper Üye
Bildiğiniz üzere PlayStation 4 gayet iyiydi benimce gerek sistem gerek oyunlar olsun kullanıcıların aklında taze ve güzel bir tat bırakıyordu. Normal olarak biri PlayStation almak istese 2. ele ilk uğrardı yani benimde yaptığım buydu normal fiyatları bin türk lirası ila 2 bin türk lirası arasında değişen bir fiyat aralığı vardı normal bir sistem için ikinci el alanlara özel gayet güzel ve makul bir fiyattı ama hiç kullanılmamışlar ise 3 bin türklirası ila 4 bin türk lirası arasında değişen bir fiyatları vardı. Gayet herşey yolundaydı ama korana virüs sonrası fiyatlar birden 5 bin türk lirasına kadar çıktı hatta 6 bin olanlarıda çıktı bu cidden şaşırtıcı bir durum oldu bunun üzerine Sony ekibi şöyle bir açıklama yaptı;''Beklenen açıklama PlayStation Türkiye cephesinden geldi. Açıklamada PlayStation konsol ve aksesuarları için Sony tarafından bir fiyat artışı yapılmadığı, aynı zamanda tüketicilere tavsiye edilen satış fiyatını da değiştirmedikleri söylendi.Sony, yakın zamanda PlayStation Plus üyeliklerine yapacağı zammı sebep belirtmeden fakat yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla olduğu tahmin edilen bir karar alarak ertelemişti. Son durum, bu kararın ardından derin bir nefes çeken PlayStation sahiplerini doğrudan etkilemese de bu süreci PlayStation 4 alarak geçirmeyi hedefleyen insanları bir hayli etkilemiş durumda.''Tabi bunun üzerine ikici el piyasasıda burdan yararlanmak istedi aşşağıda şuan ki durumlarını içeren görselle koyacağım. PlayStation 4 Slim 500 GB modeli, şu anda 3.000 TL’ye yaklaşan ikinci el ilanlara sahip. Ve bu cidden ben de alıcaktım beni bile etkiledi hatta yeni ürünü çıkıcağı durumda birden yükselmesi çok saçma değilmi sizcede. Neyse artık bekleyip göreceğiz. Ben şahsen Sony'nin ilerleyen günlerde buna bir çözüm bulacağını tahmin ediyorum bekleyip göreceğiz.