Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
satis-fiyati-sizan-playstation-5-ve-playstation-4-pro-karsi-karsiya.jpg

Bildiğiniz üzere PlayStation 4 gayet iyiydi benimce gerek sistem gerek oyunlar olsun kullanıcıların aklında taze ve güzel bir tat bırakıyordu. Normal olarak biri PlayStation almak istese 2. ele ilk uğrardı yani benimde yaptığım buydu normal fiyatları bin türk lirası ila 2 bin türk lirası arasında değişen bir fiyat aralığı vardı normal bir sistem için ikinci el alanlara özel gayet güzel ve makul bir fiyattı ama hiç kullanılmamışlar ise 3 bin türklirası ila 4 bin türk lirası arasında değişen bir fiyatları vardı. Gayet herşey yolundaydı ama korana virüs sonrası fiyatlar birden 5 bin türk lirasına kadar çıktı hatta 6 bin olanlarıda çıktı bu cidden şaşırtıcı bir durum oldu bunun üzerine Sony ekibi şöyle bir açıklama yaptı;''Beklenen açıklama PlayStation Türkiye cephesinden geldi. Açıklamada PlayStation konsol ve aksesuarları için Sony tarafından bir fiyat artışı yapılmadığı, aynı zamanda tüketicilere tavsiye edilen satış fiyatını da değiştirmedikleri söylendi.Sony, yakın zamanda PlayStation Plus üyeliklerine yapacağı zammı sebep belirtmeden fakat yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla olduğu tahmin edilen bir karar alarak ertelemişti. Son durum, bu kararın ardından derin bir nefes çeken PlayStation sahiplerini doğrudan etkilemese de bu süreci PlayStation 4 alarak geçirmeyi hedefleyen insanları bir hayli etkilemiş durumda.''Tabi bunun üzerine ikici el piyasasıda burdan yararlanmak istedi aşşağıda şuan ki durumlarını içeren görselle koyacağım. PlayStation 4 Slim 500 GB modeli, şu anda 3.000 TL’ye yaklaşan ikinci el ilanlara sahip. Ve bu cidden ben de alıcaktım beni bile etkiledi hatta yeni ürünü çıkıcağı durumda birden yükselmesi çok saçma değilmi sizcede. Neyse artık bekleyip göreceğiz. Ben şahsen Sony'nin ilerleyen günlerde buna bir çözüm bulacağını tahmin ediyorum bekleyip göreceğiz.

:resim:

0 fiyatları.jpg

ikinci el fiyatları.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
fırsatçılık... yazık diyorum

Work is lie Money is real
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Coronadan mı nedir ekonomiyide hastalandırdı ya

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dolar şu an 6.80 herşeyin fiyatı arttı :cryangry::cryangry:

giphy.gif

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Daha artarmı ona göre bir alım yapalım bilginiz varmı

x
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kötü zamanlarda bile fırsatçılık yapanlardan nefret ediyorum....

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Almayan kafama tükürem düşer diye almadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben anlamıorum arkadas kazandıkları helal mi musluman bunu yapar mı.. Fırsatcılıgın bölesi.. Neyseki ihtiyacım yok.. Ama almak isteyenlere de üzülüyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
PlayStation fiyatlarının artışı ps cafelerini etkilermi fiyat olarak

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Coronadan mı nedir ekonomiyide hastalandırdı ya

Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Fırsatçılık para kazanma uğruna zengin firmalar bile böyle durumlardan yararlanıyor cidden üzülüyorum

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Daha vahim bir durum ben söyleyim sizlere 15 gün önce 4.250 ₺ laptop aldım şuan aldığım yerde fiyarı 6.999 ₺

ANGARALI
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dolar kuru ve fırsatçılık birleşince ortaya çıkan tablo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...