Playstation 5 hakkındaki düşünceleriniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tanıtımını arkadaşımla izledik, oldukça güzel lakin 7000 tl üzeri bir fiyatı olacak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Daha üstü olmayan ve uzun bir süre olmayacak olan bir ürüne günümüzde kücücük bir telefon parcasına bile 10 15k tl fiyat biçiliyor bence o teknolojiye düşünülmesi gerek bir mebla bile değil kafa atabilirsin derim ben :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tasarım olarak hoşuma giden ama teknik özellik olarak bir tık zayıf kalan bir konsol olmuş.
fiyatı henüz belli değil ama oldukça yüksek bir fiyatla çıkacağını düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
fiyatından sonra ortalıkta bayağı bir gidip italyadan alın hem tatil yapmış olursunuz hemde ps nizi alıp gelmiş olursunuz muhabbeti var ona bakabilirsin :D . Şaka bir yana kendisi aşşşırı derecede yakışıklı bir şey ve Fransada yaşayan yakın arkadaşım 2 aylık harçlığım ile alacağım kanka dediğinde ağzım açık kalmıştım fakat Türkiyede durumlar malum.

Üye
5 HİZMET YILI
Gereksiz pahali, cogu sey ayni tek gorunumu degisik okadar ovuluyor cunku suan cok hypelandi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dehşet olmuş ama alamayacağım çünkü devlete de almak zorunda kalıyorum... Biz istemez miyiz alalım PS5i akalım oyunlarda. NERDEEE :d

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
7000 tl cok yüksek ya
Bence Verilmez ama genede siz bilirsiniz

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Şu haberde yatağında AK-47 ile uyuyup annemi AK-47'den daha çok seviyorum diyen arkadaş gibi Playstation 5 ile yatakta uyuyacak arkadaşlar seziyorum.. :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
7000 tl gereksiz aşırı pahalı bi konsol için onun yerine pc toplanır daha güzel daha kullanışlı kendi fikrim bu

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
aga gelsin türkiyeye alacağım bitane çok fena yapmışlar ama ya hasta kaldım yemin ediyorum
Post automatically merged:

Şu haberde yatağında AK-47 ile uyuyup annemi AK-47'den daha çok seviyorum diyen arkadaş gibi Playstation 5 ile yatakta uyuyacak arkadaşlar seziyorum.. :)
mesela ben :)

Tanıtımını arkadaşımla izledik, oldukça güzel lakin 7000 tl üzeri bir fiyatı olacak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
insanlar telefonlara 10 bin tl para veriyorlar ps5 mi vermicekler

alınır bence ama fiyatın biraz düşmesine beklememiz gerek

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bence gayet güzel tasarlamışlar dış görünüşü olsun iç özellikleri olsun gayet hoşuma gitti ama alırsanız bence digital edition alın çünkü oyunlar için CD olanlarında çok nadiren indirim oluyor farkat internetten alacağınız oyunlarda nerdeyse her zaman indirim oluyor ondan dolayı digital edition almak daha mantıklı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
7000tl verilmez ama tanıtımı güzeldi performansı falan iyidir

Üye
8 HİZMET YILI
Kim ne derse desin tamam fiyatı pahalı ama playstation farklı bi zevk kasma donma vs. hiç birşey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...