PlayStation kolu bilgisayara nasıl bağlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Selam bugün fortniteyi oyun koluyla oynamak için oyun kou aldım, ancak bağladığım halde olmuyor. Oyun kolunu Ets2yede bağlamayo denedim yine olmuyor. Oyun kolunu algılamıyor algılaması için ne yapabilirim? 200Iq lar ytye ilk gördüğü videonun linkini atmazsa sevinirim :) xbox kolu değil ps kolu

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarınızda AC oyunu var ise onda deneyin, yoksa pes/fifa vb konsol ile oynanan oyunlarda tekrar deneyin.
Ürünün korsan olması çalışmama durumunu ortaya koyar.
İmkanınız varsa fotoğrafı(net)eklerseniz daha detaylı bilgi sunarım.
Ürün eğerki orjinal ise (sony) vb adı çıkmış ürünlerde destek açın ya da iade talebi oluşturduktan sonra farklı bir ürün satın alın.
Çöpnite gibi bir oyunu konsolda oynamak zor olacaktır, yinede oynamak istiyorsanız sağlam bir ürüne ihtiyaç duyarsınız.
YT videoları size çok fazla yardımcı olmayacaktır, onların ile sizin ürününüz farklı olabilir.
Bilgisayarda bulunan usb girişlerini kontrol edin, olmazsa bilgisayarınızın arka tarafına tekrar taktıktan sonra deneyin.
Bilgisayarın donanımlarında(dış) takılı olup olmadığını bağlı cihazlardan kontrol edin, eğerki takılı vede yinede çalışmıyorsa iade edin.
Genellik ps ürünleri 15-20(TL) arasında çıkma olarak sunuluyor, onlar genellikle ya sorun yaratır ya da bozulur. İmkanınız varsa daha yüksek kaliteli ürün tercih edin.

Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Çoğu yerde bu programla açman gerektiğini söylüyor. Umarım halledebilirsin, kolay gelsin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
x360ce iş görmesi lazım ben bi aralar kullanıyodum ps kontrolcüsünü de algılıyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Farklı platformların ayrı konsolları birbirine bağdaştırılıyormu
Pc kontrolcüsü varsa xbox gibi gösteriyor işte daha önce çok kullandım naruto ultimate ninja storm revolution da xbox kontrolcüsü lazımdı ama pc kontrolcüsü vardı x360ce işimi görmüştü 2 kişi oynuyorduk pc den sorunsuz

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Kolu Tanımlaması İçin Bir Program Olması Lazım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Çalışsa bile tuşlar rastgele olur gibi geliyor.

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Oyun kolunun sürücüleri olup olmadığına bakabilirsin. ETS 2'de oyun kolları için ayarlar var. Aygıt Yöneticisinden oyun kolunun düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et. Sürücülerin güncel olup olmadığına bak. Fortnite'ın ayarlarında kontrol için klavye/oyun kolu gibi seçenekler varsa oradan ayarla.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çalışsa bile tuşları nasıl ayarlicaksın? Xbox daha iyi olmazmıydı sence ?

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradaki programı kullan kendin tuş atayabilirsin istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...