Çözüldü PlayStation4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
PlayStation4ü monitöre bağlamaya çalışıyorum siyah ekran hatası alıyorum monitör gamepower gpr27c1ms144
1920x1080 destekliyor HDMI girişi var ne denediysem olmuyor yardım edebilecek var mı

Çözüm
eğer monitörün ayar kısmı var ise orda ekran resmine benzer birşey olmalı oraya bastığınızda cihaza göre çözünürlüğünü kendi ayarlıyor olması lazım.Daha önce bende nvida shield cihazımı kullanıyordum siyah ekran problemini öyle hallediyordum
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer monitörün ayar kısmı var ise orda ekran resmine benzer birşey olmalı oraya bastığınızda cihaza göre çözünürlüğünü kendi ayarlıyor olması lazım.Daha önce bende nvida shield cihazımı kullanıyordum siyah ekran problemini öyle hallediyordum

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben laptopu tv ye bağlarken o sorunu alıyorum benim hdm kablosunda temasızlık oluyor sendede olabilir naçizane fikrim

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ayar kısmı var evet bana özelden bi dc atar mısın sana foto atıym bi tam olarak anlayamadım bu ayarları çünk
Post automatically merged:

kabloda sıkıntı olabilir kardeşim
Kabloda sıkıntı olamaz aynı kabloyu pcdede kullanıyorum
Post automatically merged:

Monitöründe VGI girişi varsa birde oradan dene dönüştürücün varsa
HDMI to DVI aldım onu denedim yine aynı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...