- Yasaklandı
-
Banlı Üye
C, C# veya C++ ise bence pek işe yaramaz. Mantığını anlarsın ama ilerde pek bi işine yaramaz diye düşünüyorum. Yaşadığın yer de önemli.
C, C# veya C++ işey yarar yukardakinin aklına uyma kardeşim bende gidiyorum
Özel bir projem yok bu alanda sadece mesleğin sağlayacağı yaşam şartlarını merak ediyorum.ne gibi bir şey düşünüyorsun
Yurt Dışına çıkabilirsen hayatını düzene sokabilirsin diye umuyorum. Yani şunu demek istiyorum, bu ülkede ne kadar iyi ve kaliteli iş yaparsan yap kendini kanıtlayamazsın.Ankara'da yaşıyorum ama aslında yerde önemli değil eğer kendimi kanıtlayabilirsem hangi ülke olduğu bile önemli değil.
Yurt Dışına çıkabilirsen hayatını düzene sokabilirsin diye umuyorum. Yani şunu demek istiyorum, bu ülkede ne kadar iyi ve kaliteli iş yaparsan yap kendini kanıtlayamazsın.
Rica ederimÖnerileriniz için teşekkürler
anca konuşan minareyi kabul ediyorlar hiç böylelerini kabul etmiyorlar yok abi yazılımla minare yapıcan anca seni öyle desteklerlerÖneri güzel
your right bro can't proveÖneri güzel
İş imkanı var ama sadece PLC bilmen yetmez. Genelde PLC yanında Görüntü işleme bu yüzden de python c++ gibi object oriented mantığını kavratacak dillerde kendini geliştir
Kurs yeri ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?