Poco x3 NFC Telefonda yaşanan yazılımsal sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostlar yakın bir zamanda poco x3 nfc marka bir telefon aldım. Telefona dokunmadan kendi kendine işlemler yapıyor kafasına göre bu yazılımsal problemi benim gibi yaşayan var mı? Varsa ne gibi bir çözüm önerirsiniz. Yazılımsal hata diyorum çünkü biraz araştırdığımda bu sıkıntıyı yaşayan çok insan var ancak bir çözüm önerisinde bulunan olmamış ya da ben bulamadım.. İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum bu sorunu bende yaşadım pubgmobil oynarken kendi kendine sıkması yere yatması vb olaylar youtubeden bir kanaldan izlemiştim ama olmamıştı sonradan sattım 3.500 e almanızı önermem genelde herkesde var sorunu hala bulamadım

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum bu sorunu bende yaşadım pubgmobil oynarken kendi kendine sıkması yere yatması vb olaylar youtubeden bir kanaldan izlemiştim ama olmamıştı sonradan sattım 3.500 e almanızı önermem genelde herkesde var sorunu hala bulamadım
Satsam bile adam diyecek bana sattığın telefona bak elimde patladı telefon maalesef

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uptadeyi beklemeniz en iyisi . Kendiniz birşey denemeye çalısmayın zarar verebilirsiniz telefona .

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kronik sorun, imei vs attırdıysan yanlış rom atılmış olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
telefon 2. el ise önceden kullanan bir kaç sorun yaratmış olabilir güncellemeyi beklemen en doğrusu olur veya iade edebilirsin daha güzel telefonlar var

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yazılımsal sorun ise sıfırlamayla düzelebilir zaten değilse büyük ihtimal iç camın veya dış camında sıkıntı vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
güncellemeyle düzelecek şeyler, oppo ya raporladınız mı ? raporlayın böyle şeyleri daha kısa zamanda çözüme ıulaşırsınız

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
telefona gelen güncellemeyi bekle belli telefonlar öyle yapıyor evet çok sıkıcı birşey

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
yazılımsal oldugunu düşünmüyorum aynı şekilde benim telefonumdada olmustu anakart çatlak çıktı üretim hatası denilip değiştirmişlerdi.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Telefonu aldığın yere götür ekranında sıkıntı var de genellikle o telefonlarda bu tür sıkıntılar mevcut ben bu yüzden o telefonu almaktan vazgeçtim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostlar yakın bir zamanda poco x3 nfc marka bir telefon aldım. Telefona dokunmadan kendi kendine işlemler yapıyor kafasına göre bu yazılımsal problemi benim gibi yaşayan var mı? Varsa ne gibi bir çözüm önerirsiniz. Yazılımsal hata diyorum çünkü biraz araştırdığımda bu sıkıntıyı yaşayan çok insan var ancak bir çözüm önerisinde bulunan olmamış ya da ben bulamadım.. İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Sorun düzelmiyor diye biliyorum çaresi satmak olacak :)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yazılımsal oldugunu düşünmüyorum aynı şekilde benim telefonumdada olmustu anakart çatlak çıktı üretim hatası denilip değiştirmişlerdi.
Marka model aynı mıydı peki? Kronik birşey sanırım bu telefonlarda

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
servise gönderdin mi*

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu sorun bende vardı çözüm olarak da servis durumu varsa göndermeni tavsiye ederiim eyer servis durumu yoksa ekranın değiştirmeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...