Uzman Üye
Satsam bile adam diyecek bana sattığın telefona bak elimde patladı telefon maalesefdostum bu sorunu bende yaşadım pubgmobil oynarken kendi kendine sıkması yere yatması vb olaylar youtubeden bir kanaldan izlemiştim ama olmamıştı sonradan sattım 3.500 e almanızı önermem genelde herkesde var sorunu hala bulamadım
Vla mui 12.5 geldiğinde update yapmıştımUptadeyi beklemeniz en iyisi . Kendiniz birşey denemeye çalısmayın zarar verebilirsiniz telefona .
Sorun düzelmiyor diye biliyorum çaresi satmak olacakDostlar yakın bir zamanda poco x3 nfc marka bir telefon aldım. Telefona dokunmadan kendi kendine işlemler yapıyor kafasına göre bu yazılımsal problemi benim gibi yaşayan var mı? Varsa ne gibi bir çözüm önerirsiniz. Yazılımsal hata diyorum çünkü biraz araştırdığımda bu sıkıntıyı yaşayan çok insan var ancak bir çözüm önerisinde bulunan olmamış ya da ben bulamadım.. İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Marka model aynı mıydı peki? Kronik birşey sanırım bu telefonlardayazılımsal oldugunu düşünmüyorum aynı şekilde benim telefonumdada olmustu anakart çatlak çıktı üretim hatası denilip değiştirmişlerdi.
ben satıp engelledimSatsam bile adam diyecek bana sattığın telefona bak elimde patladı telefon maalesef
Aman neler diyorsun sen öyleben satıp engelledim
doğrular hocam sende öyle yap İAman neler diyorsun sen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?