POCO X6 vs Xiaomi 13T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xuh

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Aklımda şu an POCO X6 veya Xiaomi 13T satın almak var. Sizin önerileriniz nelerdir? %60 oyun, performans; %40 kamera için kullanacağım. Çok fotoğraf çeken birisi değilim. Önerilerinizi yazın. Bütçe maksimum 35-40 bin, ortalama 20-25 bin TL önerirseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Samsung s23 çok klas bir telefon bence s24 çıktığında fiyatına göre uyarsa alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
xio 13t den çok beklentili insanlar vardı ama samsungun yeni modelleride çok iyi diyolar

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Popüler kültürün dayatmalarına inanma yok iphone yok samsung bence saçmalık birçok telefon gördüm ve kullandım xiomi bence bir çok açıdan daha iyi mesela ben fotoğraf çekmediğim için diğer şeyler önemli xiomi ekran kalitesi verdiği yazılım destekleri ekran hz değeri batarya ve hızlı şarj temaları tasarımsal olarak samsunga tur bindirmesi kendi ayarlarındaki özellikler kolay rootlanabilmesi vs vs liste uzar ama sen bilirsin ezbere iphone veya ezbere kullandığı için samsung yazanlara kanma illa her zaman 2 büyük marka yarışacak diye bir şey yok ayrıca iphone almak kendini kısıtlamaktır her uygulama yok olan birisine de para ödeyeceksin android de özgürce yazılım yükleme rom atma bozulsa kendin tamir etme gibi seçeneklerin var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...