- Yasaklandı
pointblank hack pointblank hile pointblank 2017 hack pointblank güncel hileler point blank memoryhackers hile dword pointblank hileleri pointblank güncel 2017 hacklar pointblank güncel hileler pointblan ceyhun hack point
-PointBlank D3D Hack Tıkla İndir-
Merhaba memoryhackers.org ailesi, bugün sizlere pointblank'ın yani nesillerdir sıra gelen ve herkesin tutkun olduğu oyunun hilesini anlatacağım. Bu hile aimbot head nameesp, vs. bir çok özellik ile oyunu rahatça oynayabileceksiniz. Anlatıma geçmeden önce lütfen konuyu incelemenizi rica ediyorum, şimdi anlatıma geçelim.
1) Öncelikle hilemizi indirelim rar dosyasının içindeki klasörü masaüstüne atalım
2) Daha sonra Aim2466'yı Yönetici olarak çalıştıralım pointblanka girelim
3) İnsert Tuşuyla Hilemizin Menüsünü Getirelim Yön Tuşları İle Aktif Edelim
Arkadaşlar hilemizin kullanımı üst tarafta gördüğünüz gibidir, kullanımı gayet kolay ve açıktır. Kullanamayan veya hileyi inject edemeyen arkadaşlar konuyu lütfen tekrar incelesin. Gelelim hilemizin özelliklerine;
1) Aimbot
2) Name Esp
3) Auto Head
4) Chams
Vs. Yukarıdaki resimde tüm özellikler görünüyor!
Tüm Sistemlere Uyumlu
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
İndirme Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Virus Total Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
30/55 Bulmuştur Zararsızdırlar + Pack Eklendiği İçinde Virüs Olarak Algılıyor!
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.