Point Blank NG Çektim Ne Yapabilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
point blank,point blank ng,point blank çar dizme
Merhaba Arkadaşlar bu konumda sizlere ng ile ne yapabileceğinizi göstereceğim...
20 K NG:7 Günlük Dizersiniz Arkadaşlar Üstüne kasada açarsınız benim önerilerim...

AUG D 7 Günlük :Aug Hasarı Yüksek Güzel Bi Silahtır oyunun en iyi tarruz u diyebiliriz...
Hs Güzel Atarsınız...
Yakın Mesafeden dürbün açmadan çatışın...
-----------------------------------------
Glock 7 Günlük : Seri Atış Yapan Hasarı fazla yüksek olmayan bi teklidir Güzeldir
Veya
C.Phyton 7 Günlük : Seri Atış yapmayan Fazla ama hasarı yüksek bi teklidir normal bi adama 3 falana atar...
------------------------------------------------------------------------
Fang Blade 7 Günlük : Sağ Tık Tek Atan Sol Tık 2 Atan Mesafesi 2 Olan Güzel Bir Bıçaktır çoğu zaman yüksek kombolara ulaşırsınız...
Veya
Bone Knife 7 Günlük : Mesafesi 1 Hızlı Bir Silahtır Sağ Tık Tek Sol Tık 3 Atar Güzel Hs Ler Atarsınız (bu bıçağı hs den dolayı seviyorum)
------------------------------------------------------------------------------------
Puan Bombası Alabilirsinz karakter dizmek için :)
------------------------------------------------------------------------------------
Sniper Oyuncusu İseniz Cheytac alabilirsinz AUG Yerine...
Cheytac M200 : Her Türlü Tek atar...
**ÖNEMLİ**
Hızlı Silah Değiştirme : Çok Kullanışlıdır %50 daha hızlı silah değiştirirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...