Point Blank Wallhack ESP NAME Bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Selam Arkadaşlar, bu oyunu oynayan var mı aranızda bilmiyorum ama yararlı olur umarım.
Her oyunda çalışır mı hiçbir fikrim yok eğitim amaçlıdır. Oyun açığıdır..
  • Cheat enginemizi açıyoruz pointblank.exe yi seçiyoruz.
    001.jpg
  • Gördüğünüz gibi karakterin üzerine getiriyoruz crosshairi kırmızı gösteriyor bun ne demek rgb değeri var ve 256 değerini aratıyoruz​
  • 005.jpg

• Sonra crosshairi karakter harici yere tutup 0 değerini taratıyoruz sonucu bulana kadar..
    002.png

• Vee bulduk :) şimdi ise pointerscan yapıcaz
    77.png
  • Ben daha önceden manuel tarama yapmıştım ilk başta 6B8 offseti çıkıyor bulmamız kolaylaşsın diye yazdım​
  • Sisteminizin hızına göre ayarlayın burası size kalmış ne desem yanlış olur​
  • Doğru adresleri bulduktan sonra 8 tane slot olduğu için kopyalayın aynı adresi ve yapıştırın.
    88.png
  • Bu şekilde olucak :)
  • Daha sonra​
  • 99.png
  • işaretlemiş olduğum yeri hesap makinesi ile +10 artırıyoruz her bir mavi slot için​
  • yani şu şekilde mavi1 aynı kalcak mavi 2 yi +10 artıcak mavi3 +10 artıcak 8e kadar 728 olur üsteki örnek gibi​
  • Program yazmak size kalmış istediğiniz dilde yazabilirsiniz​
  • -​
  • Lütfen yanlışım varsa düzeltin konuyu yanlış yere açmış olabilirim
-OYUNDAN GÖRÜNTÜ :)
sssssz.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o sırada öldürürlerse nolcak yarım kalmıcak mı hıle

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hmm kullanmaya gerek yok o zaman
anlamadın beni istersen 2 tane hesap aç yine aynı localplayeri enemyplayeri bulursun pubg de de poligon var gidipte maça girip orda findleyip ölmenin bi mantığı yok zaten 1 kere arayıp exeyi dumplayıp buldugun moduldeki ref stringlerin patternlerini çıkarıyon
-
kullandığım d3d base source:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

virüstotal:

ss:
s2.jpg s1.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anlamadın beni istersen 2 tane hesap aç yine aynı localplayeri enemyplayeri bulursun pubg de de poligon var gidipte maça girip orda findleyip ölmenin bi mantığı yok zaten 1 kere arayıp exeyi dumplayıp buldugun moduldeki ref stringlerin patternlerini çıkarıyon
-
kullandığım d3d base source:

virüstotal:

ss:
Ekli dosyayı görüntüle 25515 Ekli dosyayı görüntüle 25516
tamam ama bu hilenin asıl amacı ne bunu yaptıktan sonra aim mi atıyoruz yani noluyo?

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam ben şimdi bu işlerden neredeyse hiç anlayan biri değilim ve konuya bakınca açıkçası biraz fransız kaldım mal'a anlatır gibi bi özet geçebilirmisin bana acaba : D veya dcden falan yardımcı olabilirsen aşırı mutlu olurum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam ben şimdi bu işlerden neredeyse hiç anlayan biri değilim ve konuya bakınca açıkçası biraz fransız kaldım mal'a anlatır gibi bi özet geçebilirmisin bana acaba : D veya dcden falan yardımcı olabilirsen aşırı mutlu olurum.
kral yardımcı olurum olmasına da oyuna her çarşamba güncelleme geliyo koruma sistemini değiştirmişler ayrıca yöntem fix değil çalışıyor

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kral yardımcı olurum olmasına da oyuna her çarşamba güncelleme geliyo koruma sistemini değiştirmişler ayrıca yöntem fix değil çalışıyor
Her çarşamba tekrar tekrar uğraşırım yeterki bana anlayabilecğeim şekilde yardımcı ol :D ts3 adresim : 35.204.44.254:10096 dc kullanıcı adım : Parmin#2446
Post automatically merged:

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Daha açıklayıcı bir anlatım yapılabilirdi. Açıkçası ben bu işlerden pek anlayan biri değilim bi yere kadar geliyorum ve tıkanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...