Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yabancı forumlrda hatta bazı türklelrin yapdığı 1 2 hile var eğer çok istek gelirse min 500 1000 kişi isterse cracklenebilir belki hileler ama 2015 de değiliz veya 2016 da pointblank artık anlık oyuncu sayısı cok az pubg bile bitmişken pb nası bitmesin
Point Blank köpek oynayan kişi kalmadı ya gene tarihe gömülen oyunlardan biri olabilir yakında da yani zamanında çok oynandı edildi ama hani kapanacağını zannetmiyorum wolftü gibi hani o da uzun süre bir sonra kapanır diye tahmin diyorum iyileş şu an yapmıyorlar benim çevremde Birkaç arkadaşım vardı dosyaları Şu an biraz daha zor buluyormuş artık son bir iki sene 1,5 sene falan yapamıyorum diye arkadaşlarım Hani zorluyor zor oluyor artık sistem tarafından yakalanan oluyor ceza uygulaması varmış galiba Öyle bir şey duydum ne kadar doğru bilemem dediğim gibi hem oyuncu sayısı da az zamanda Çok oynadım Ben de özeti bir harita vardı kütüphane Emine yukarıda camlar kırıldı da aşağı düşüyordu delirdim Millet orada dinozor modu falan çok güzel oyunda ama her şeyi tarihe gömülüyor bu oyunda tarihe gömüldü üzülüyorum