PointBlank oyununda debug ederken hata alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
PointBlank oyununda kedi kullanacağım NameESP ve %50 sekmeme belki bu ikisine ek olarak ta rapidfire yapmak istiyorum fakat herhangibir "CB!İllegal program kullanımı tespit edildi!"Hatası almadan.Cheat Engine 7.1 ile mermi sayısını debug ettiğimde cb.exe bana security alert verdi ve oyun anında kapandı.Oyunda onlarca hile yapan kişi var.Tahminimce CheatBlocker.exe kıytırık bir anticheat.Bana pointer offset bulmam için yardımcı olur musunuz?

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1. YÖNTEM : Bios güncellemesi yap. En son sürüm var. Hiç bir online oyunda yapmıyor. Sadece point blankte yapıyor.

• Dell insprion 15r 5521
  • bios sürümü : A12
  • sistem özellikleri:i5 64 bit amd8730m
  • hata: page fault in nonpaged area (eaglex64.sys)

2. YÖNTEM : Yandex disk gibi düzgün bir yere yükle ve bir Cloud hesabı edin kendine.

3. YÖNTEM : Masaüstünde yeni bir klasör aç. Minidump klasöründeki dosyaları masaüstündeki klasöre kopyala. Ardından Klasörü rarlayıp buraya ekle.

4. YÖNTEM [ GARANTİ ] :
    AhnLab HackShield yazılımını kaldır. Zaten oyun için gerekli ise en son sürümünü oyunu açarken güncelleme ile yükler.

Ardından
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    ile rootkit taraması yapıp varsa temizle.

ile de tam tarama yap. Tarama sonucu önemli tehdit bulursa raporu buraya eklersen iyi olur.

Bu üçünün ardından CCleaner ile süprüntü ve kayıt defteri temizliği yap. Sonra bilgisayarını yeniden başlat. O hata veren oyununa girip son durumu bildir.

Üye
4 HİZMET YILI
1. YÖNTEM : Bios güncellemesi yap. En son sürüm var. Hiç bir online oyunda yapmıyor. Sadece point blankte yapıyor.

• Dell insprion 15r 5521
  • bios sürümü : A12
  • sistem özellikleri:i5 64 bit amd8730m
  • hata: page fault in nonpaged area (eaglex64.sys)

2. YÖNTEM : Yandex disk gibi düzgün bir yere yükle ve bir Cloud hesabı edin kendine.

3. YÖNTEM : Masaüstünde yeni bir klasör aç. Minidump klasöründeki dosyaları masaüstündeki klasöre kopyala. Ardından Klasörü rarlayıp buraya ekle.

4. YÖNTEM [ GARANTİ ] :
    AhnLab HackShield yazılımını kaldır. Zaten oyun için gerekli ise en son sürümünü oyunu açarken güncelleme ile yükler.

Ardından
    ile rootkit taraması yapıp varsa temizle.

ile de tam tarama yap. Tarama sonucu önemli tehdit bulursa raporu buraya eklersen iyi olur.

Bu üçünün ardından CCleaner ile süprüntü ve kayıt defteri temizliği yap. Sonra bilgisayarını yeniden başlat. O hata veren oyununa girip son durumu bildir.​
Dostum Oyun normalde hata vermiyor.Şimdi ben addres bulmak için cheat engine ile debug ettiğimde cheatblocker beni yakalayıp atıyor.VEH debug ile debug edince ise "please wait" hatası veriyor.Bunun çözümü nedir acaba?

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum Oyun normalde hata vermiyor.Şimdi ben addres bulmak için cheat engine ile debug ettiğimde cheatblocker beni yakalayıp atıyor.VEH debug ile debug edince ise "please wait" hatası veriyor.Bunun çözümü nedir acaba?
valla benim dediklerimi yapsan olur aslında

Üye
4 HİZMET YILI
PointBlank oyununda kedi kullanacağım NameESP ve %50 sekmeme belki bu ikisine ek olarak ta rapidfire yapmak istiyorum fakat herhangibir "CB!İllegal program kullanımı tespit edildi!"Hatası almadan.Cheat Engine 7.1 ile mermi sayısını debug ettiğimde cb.exe bana security alert verdi ve oyun anında kapandı.Oyunda onlarca hile yapan kişi var.Tahminimce CheatBlocker.exe kıytırık bir anticheat.Bana pointer offset bulmam için yardımcı olur musunuz?
Bunun gibi mi?
8jmheby.png

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Você tem algum cheat para pb funcionando?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...