Çalışmıyor PointBlank Türkiye D3D Vip Hack [XP/7/8/10 Uyumlu 01-03 Şubat]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
RE: PB Türkiye Menü Hack 25-27 Ocak ve D3D Vip Hack [XP/7/8/10 Uyumlu 01-03 Şubat]

Oyuna Giriyorum Hile Çalişmyior ?

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
RE: PB Türkiye Menü Hack 02-04 Şubat ve D3D Vip Hack [XP/7/8/10 Uyumlu 01-03 Şubat]

Point Blank Türkiye Menü Hack 02-04 Şubat Güncel Windows XP/7/8/10 UYUMLU GÜNCELLENDİ

Üye
9 HİZMET YILI
Hile eminimki çalışıyordur Ama hileyi nasıl kullanacağımıza dair video yok Hileyi kullanma konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Gizli Varlık' Alıntı:
Hile eminimki çalışıyordur Ama hileyi nasıl kullanacağımıza dair video yok Hileyi kullanma konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?

Konuya Video Eklenecektir Şuanda Youtube Kanalımıza Yükleniyor Yüklenir Yüklenmez Konuya Eklenecektir. Konuya Yazılı Anlatım Yaptım Bakabilirsiniz.

Üye
9 HİZMET YILI
indirdim hileyi açtım , pb yi de açtım yüklendi ses de çıktı ama oyun ekranı geldiğinde hile yoktu

Üye
9 HİZMET YILI
Hile Süresi Doldu Diyor Oyun Atıyor Güncellencekmi Acaba ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
forneous' Alıntı:
Hile Süresi Doldu Diyor Oyun Atıyor Güncellencekmi Acaba ?

Tamam tuşuna bastığın zaman seni yapımcının Youtube kanalına atıyor oradan son güncelini indir gene aynı uyarıyı alırsan hilenin exe dosyasını DEP veri yürütme engellemesine ekle yeniden başlat herhangi bir sıkıntı yaşamazsın şahsen ben kullanıyorum şuanda bu olayıda o kanalda bir arkadaş anlattı sağolsun deneyince bir sıkıntı çıkmadı

Eğer herhangi bir sonuç elde edemezsen alt taraflarda 01 04 subat yazılı bir hile var onu deyebilirsin oda bir sıkıntı olmadan çalışıyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hile şuan fixlendi Fakat Windows 10 da çalışıyordu ben bir sıkıntı yaşamadım

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
HİLE FİXLENDİ ARKADAŞLAR YARİN GÜNCELLENECEKTİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...