Çalışmıyor POİNTBLANK WALL HACK CAN GÖRME HİLESİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
cropped_795100945576bac373ccee1.07056058.png

SADECE POİNTBLANK KAYBO SERVERİNDE DENİYEBİLECEĞİMİZ BİR HİLEDİR ARKADAŞLAR . zlibı.dll üzerinden kullanıyoruz gene orjinal zlibı.dll verilmiştir. BU HİLELİ ZLİBI.DLL DOSYASINI KOPYALAYALIM SONRASINDA OYUNUN KURULU OLDUĞU DOSYAYA ATALIM ORJİNALİYLE DEĞİŞTİRELİM. VE SONRASINDA POİNTBLANK KAYBOYU ÇALIŞTIRALIM BAŞLATALIM DENEYELIM.
OYUNDA INSERT TUSUYLA MENÜYÜ ACIP KAPATABİLİRİZ.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
iyi guzelde paylasan arkadasimiz biz turk point oynuyoruz dimi kimseleri kandirmayalim lutfen he bu arada adminlere sesleniyorum neden pointblank icin yapilmiyor bence yapilmali istek cok cogu kisi gelir zaten duyan gelir bence yapin derim tskurler adminler saygilr

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
eaglekorsan' Alıntı:
iyi guzelde paylasan arkadasimiz biz turk point oynuyoruz dimi kimseleri kandirmayalim lutfen he bu arada adminlere sesleniyorum neden pointblank icin yapilmiyor bence yapilmali istek cok cogu kisi gelir zaten duyan gelir bence yapin derim tskurler adminler saygilr

kardeşim ztn belirttim türkte olmadıgını ben yapmayı düşünüyorum tr de ama pointblankla ilgilenen yok fazla saygılar :)

emir4689' Alıntı:
eaglekorsan' Alıntı:

kardeşim ztn belirttim türkte olmadıgını ben yapmayı düşünüyorum tr de ama pointblankla ilgilenen yok fazla saygılar :)
BİRAZDAN TR İÇİN HİLE PAYLAŞIYORUM KARDEŞİM :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sen paylaş wallhack yapsan yeterli sadecee ilgilene çoktur aslında bu siteyi bilen varmı var gelirler ssen yeterki paylşa :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
eaglekorsan' Alıntı:
sen paylaş wallhack yapsan yeterli sadecee ilgilene çoktur aslında bu siteyi bilen varmı var gelirler ssen yeterki paylşa :)

http://memoryhackers.org/konu-pointblank-tr-multihack-wall-sekmeme.mh HİLE ÇIKTI KONUYU İNCELE AGA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...