Pointer Path Always Outputs 0(Cheat Engine pointer path hep 0 çıkıyor.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
EN:
Hello everyone, I just bought a new computer and I keep getting 0 when searching for the pointer path (on my old computer there was no error) has anyone encountered this before or can anyone help me? I would be very happy if you can help.

There are 4 photos below about my scanning.

TR:
Herkese merhaba, yeni bir bilgisayar aldım ve Pointer scan for this address yaptığım zaman 0 değeri ile karşılaşıyorum (eski bilgisayarımda hata yoktu) daha önce bununla karşılaşan veya bana yardımcı olabilecek var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Aşağıda taramamla ilgili 4 fotoğraf var.

kphg797.PNG

9s86nsi.PNG

qjhsdzv.png

3sjauc0.PNG

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
çok önceden başıma gelmişti çözememiştim. pointer scan yerinde debugger ile find out what accesses kullanıp offsetleri buluyordum. belki farklı sürüm bir cheat engine kullanarak çözebilirsin. geçmiş olsun.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok önceden başıma gelmişti çözememiştim. pointer scan yerinde debugger ile find out what accesses kullanıp offsetleri buluyordum. belki farklı sürüm bir cheat engine kullanarak çözebilirsin. geçmiş olsun.
Cevabın için teşekkür ederim, bu konuyu oluşturduktan 10 dakika sonra CHEAT ENGINE 6.5 indirerek sorunu çözdüm.

Edit: belki bu sorunu yaşayıp çözemeyenler olmuştur, dediğim gibi isterseniz bir de CHEAT ENGINE 6.5 kurup deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...