Pokemon GO Apk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere Dünyayı Kasıp Kavıran Pokemon GO YU vereceğim.
Bulması ve indirmesi zor olduğu için sizlere apksını veriyorum.

:yazı:
Apkyı indirip oyunu oynayabilirsiniz.

:resim:
PMWQ5b.jpg

4lo0gY.jpg

EJd3YD.jpg

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Aslında bu tip oyunlar, oyunlar ile asosyalleşmeyi değil, sosyalleşmeyi aşılıyor insana. Beşiktaş'taki PokeStop'ta birsürü insan oluyor ve orada birbirimiz ile iletişim kurabiliyoruz. Yani bu tür oyunlar, hem spora teşvik, hemde sosyal kalmaya olanak sağlıyor. Bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Pikaçu'yu nasıl bulurum?

Cevap: Oyun başladığınızda size 3 pokemon verilecektir. Bu pokemonları almadan, dışarı çıkıp 10-15 dk arası yürümeniz gerekiyor. Tekrar gelen pokemonlar arasında Pikaçu'da oluyor. Kolayca alabilirsiniz.

GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
GamerEmirhan' Alıntı:
Aslında bu tip oyunlar, oyunlar ile asosyalleşmeyi değil, sosyalleşmeyi aşılıyor insana. Beşiktaş'taki PokeStop'ta birsürü insan oluyor ve orada birbirimiz ile iletişim kurabiliyoruz. Yani bu tür oyunlar, hem spora teşvik, hemde sosyal kalmaya olanak sağlıyor. Bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Pikaçu'yu nasıl bulurum?

Cevap: Oyun başladığınızda size 3 pokemon verilecektir. Bu pokemonları almadan, dışarı çıkıp 10-15 dk arası yürümeniz gerekiyor. Tekrar gelen pokemonlar arasında Pikaçu'da oluyor. Kolayca alabilirsiniz.

YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ya ben indiriyorum karakteri seçtikten sonra durduruldu diyor

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim telefonum samsung galaxy s3 android sürümü 4.2'de çalışmıyor mu anlamadım ? bide veri kaybı olmadan 4.4'e nasıl güncellerim bilgi verir misin

GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
borancesu26' Alıntı:
Kardeşim telefonum samsung galaxy s3 android sürümü 4.2'de çalışmıyor mu anlamadım ? bide veri kaybı olmadan 4.4'e nasıl güncellerim bilgi verir misin

Wifiden 4.4 yap telefon sürümün kaldırır

Üye
9 HİZMET YILI
Benim telefon Galaxy S4 android sürümü 5.0.1. Android sürümü uyumlu ama oyunun s4 lerle bir uyumsuzluk problemi var heralde. Oyunu açmak için tıkladığımda en başta logolu beyaz ekran geliyor onun gerisi gelmiyor.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Oyun ülkemizde olmadığından dolayı vpn ile girmeniz gerekiyor hola adlı vpn indirebilirsiniz.

Üye
9 HİZMET YILI
App store da veya play store da yeni bir hesap açın.ülke yi türkiye yerine australia yapın.Ozaman İndirebilirsiniz.

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Teşekkürler Bro :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...