Pokemon go joystick gps hackli kullanabilen var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aynen başlıkta olduğu gibi var mı ? pc den veya android joystick gps ile oynamak isterim yeniden

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
i see in some time on youtube . i think youtube help you

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
pc de değil de mobilde kullanıyorum dostum.

Üye
8 HİZMET YILI
Aynen başlıkta olduğu gibi var mı ? pc den veya android joystick gps ile oynamak isterim yeniden

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Youtube'da rehber videolar var ancak işe yarıyor mu bilmiyorum. Emülatörlerde ban yemiştim onu belirteyim.

im not hacker
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
i see in some time on youtube . i think youtube help you

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
tamam deniyorumda joysticklimi oluyor panda helperli ios aa geçtiğimden beri çok sıkıntı yaşıyorum
dostum joystick ile oluyor ve kullanımı çok rahat en fazla 120 km hız yapabilirsin ama dikkat et fazla belli ettirme ışınlanma falan asla yapma çünkü ben 2 hafta sonra yakalandım ışınlanma yaptığım için 2 hafta boyunca hiçbir sıkıntı çıkmadı.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
mobilde kullandım bir ara harry potterda da kullanmıştım pandahelper a bakabilirsin dostum ama kısa sürede ban atıyor

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
mobilde kullandım bir ara harry potterda da kullanmıştım pandahelper a bakabilirsin dostum ama kısa sürede ban atıyor
kısa sürede ban atma ihtimali yok gps hilesinde sadece uyarı almıştım. 3 hafta normal fake gps ile oynadım sıkıntısız sadece ülke dışına ışınlanma yaptığımda 2 hafta sonra uyarı aldım. ilk kullandığında fark etme durumunda uyarıyorlar ve tekrar yakalanırsan banlıyorlar.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kısa sürede ban atma ihtimali yok gps hilesinde sadece uyarı almıştım. 3 hafta normal fake gps ile oynadım sıkıntısız sadece ülke dışına ışınlanma yaptığımda 2 hafta sonra uyarı aldım. ilk kullandığında fark etseler uyarıyorlar ve tekrar yakalanırsan banlıyorlar.
dostum sanırım tam izah edemedim harry potterda kısa bir süre sonra banlıyorlar seni panda helperın uygulamasındakinde aşırı hızlı olduğunu söyleyeni demiyorum direkt hesap suspended oluyor

Seçkin Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
This may happen, you just need to set-up them close together

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Panda helper da direk ban atıyor mu birde tr de yok değil mi pokemon go

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
When this first came out, I would always go to the college near me and walk around in the garden with about 200 other students catching pokemon all night long. Good times...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...