Polislik mi yoksa sözleşmeli astsubaylık mı tercih edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bu yıl üniversiteden mezun olacağım. İki yıllık bölüm okuyorum. İki meslekten birini seçmek istiyorum. Bu mesleklerden birinde çalışan, tecrübesi olan abilerimin önerilerini beklerim veya sizin önerileriniz de önemli. Ben şöyle düşünüyorum: Eğer sözleşmeli astsubay olursam, belli bir süre sözleşme yapılacak ve sözleşme bitiminde, ne olacağından emin değilim ama eğer polis olursam, direkt kadroya geçiyorum. Sözleşme vb. gibi bir derdim yok. Şu an polisliğe daha ılımlı bakıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
subay dayım var astsubay amcam dedemde şehit polis. her ne seçersen seç hakkında hayırlısı olsun fakat birçok kişi polisliğe son yıllarda ağırlık veriyor çevremizde şimdiden hayırlısı olsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
benim babam as subay dı fakat işterli çok zor bazen eve gelemiyordu

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bunun cevabını sen bilebilirsin araştırmalı ve karakterine uygun olanı kendin seçmelisin

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Her iş zordur ama askerlik biraz daha sıkıntılı diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
öncelikle hakkında hayırlısı olsun ama kadro derdin yoksa polislik daha iyi diye düşünüyorum askeriyede biraz daha zorlana bilirsin seçtiğin meslekler cidden ikiside zor ama polisliği öneririm

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eniştem astsubay işler çok zor olduğunu söylüyor bazı günlerde eve gelmiyor meslek seçimi sana kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Askerlik daha yoğundur genel olarak. Ama ben askeri personel olmayı tercih ederim. Yan haklar vs daha iyi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
polis olup adam gibi memur olmak daha iyi dostum

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
tamamen senin ne istediğine kalmış mesrla benim hep hayalimdi asker olmak

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
öncelikle hakkında hayırlısı olsun ama kadro derdin yoksa polislik daha iyi diye düşünüyorum askeriyede biraz daha zorlana bilirsin seçtiğin meslekler cidden ikiside zor ama polisliği öneririm
evet astsubaylıkta sözleşme 3 ile 9 yıl arası yapılıyor dış alımdan aldıklarında suriye vb gibi yerlere gönderiyorlar, sanırım polislik yolunda ilerleyecegim

benim babam as subay dı fakat işterli çok zor bazen eve gelemiyordu
benim babamda askerdi asker olmama pek ılımlı yaklasmıyor

Askerlik daha yoğundur genel olarak. Ama ben askeri personel olmayı tercih ederim. Yan haklar vs daha iyi
evet yan hak ve kazanç açısından çok iyi ama dediğim gibi sözleşmeli oldugu için sözleşme süresi bitince ne olacagım belli değil

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben hep asker olmak istemisimdir kamuflaj falan ne biliyim daha güzel polislikte güzel tabi ben olsam astsubaylık seçerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...