Ben yapamadım tekrar fixlendi sanırımcalısıyor mu
olmuyor abi nası yaptınızDenendi %100 çalışıyor lakin Yakın mesafede işlevseldi bende tüm map'e vurmuyor
O sanırım Q yu attığın yöne göre değişiyor bende tüm mape vuruyor jungle lane felan her yereDenendi %100 çalışıyor lakin Yakın mesafede işlevseldi bende tüm map'e vurmuyor
çok iyi bende bizim side'a vuruyor sadece ya tüm mape vursa iyi olur dur bakalım kapanmadan yapabildiğim kadar yapmaya çalışacağımO sanırım Q yu attığın yöne göre değişiyor bende tüm mape vuruyor jungle lane felan her yere
videoyu izle bir konum var durduğu ve flaşladığı yere iyi bak sonra q otodaysa çıkar aynı hizaya q atolmuyor abi nası yaptınız
Tüm mape vuruyor sadece düzgün açıyı yakalarsanDenendi %100 çalışıyor lakin Yakın mesafede işlevseldi bende tüm map'e vurmuyor
yaptım kanka dereceli girsem calısır mıçok iyi bende bizim side'a vuruyor sadece ya tüm mape vursa iyi olur dur bakalım kapanmadan yapabildiğim kadar yapmaya çalışacağım
Post automatically merged:
videoyu izle bir konum var durduğu ve flaşladığı yere iyi bak sonra q otodaysa çıkar aynı hizaya q at
yemezsin benceDerecelide çalışıyor mu ? Ban yeriz herhalde dimi![]()
Bug kullanmak yasak diye okumuştum değilse bi lp kasalımyemezsin bence
ben girdim tam baslayaacktı bozdularBug kullanmak yasak diye okumuştum değilse bi lp kasalım![]()
ben girdim tam baslayaacktı bozdular
ssmurf hesabım zaten rankı plat bişeban yersin bence yapma
Araştırdım ama bug kullanımının ban sebebi olup olmadığını bulamadım ama riotun işi belli olmaz yapmak istiyorsan bi dene sonra sonuçlardan haberdar edersen iyi olurssmurf hesabım zaten rankı plat bişe
abi diğer tarafta başladık oyuna yapamıyorumAraştırdım ama bug kullanımının ban sebebi olup olmadığını bulamadım ama riotun işi belli olmaz yapmak istiyorsan bi dene sonra sonuçlardan haberdar edersen iyi olur![]()