Popülerizim düşüncesi

Tiktok yasaklansınmı

• Evet

Oy: 7 33.3%
  • Bence başka yerlerde yasaklansın

Oy: 2 9.5%
  • Direk yok edilsin

Oy: 15 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zihnim bu şehirden bu devirden çok uzakta
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bencede yasaklanmalı tıktok bıraz problemlı gıbı gelıyor bana

M K A
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bütün sosyal medya üyelikleri Zeka testine tabii olmalı. Etkileşim için babasını kesecek adamların zekası olmayacağı için giremeyeceklerdir.

Ben su değilim bunları nasıl kaldırayım
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Özellikle türkiyede var bu populerizm düşüncesi, genelde şaklabanlık yapıyorlar para için buda biraz seviyeyi düşürüyor utanç derecesinde.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Geçenlerde 15 yaşında bir çocuk, bir market zincirinin şubesine girip açılmamış sütleri açıp biraz biraz içip kapatıp geri yerine koymuş. Ardından göz altına alınınca: "fenomen olmak için yaptım." demiş. Popülerizm böyle saçma bir olay işte.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
maalesef bu popirelizm ile kişiler tamamen başkalarının düşüncelerine göre hareketlerini şekillendirmeye başladı ayrıca çok fazla yalan ve sahte paylaşımlarda veya hareketlerde bulunmaya başladıar.
Post automatically merged:

Özellikle türkiyede var bu populerizm düşüncesi, genelde şaklabanlık yapıyorlar para için buda biraz seviyeyi düşürüyor utanç derecesinde.
bazen suç bizdemi diye düşünüyorum yaptıklarının saçma oldugunu en başından beri anlamamıza rağmen uyarmadıgımız için

Ben su değilim bunları nasıl kaldırayım
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
maalesef bu popirelizm ile kişiler tamamen başkalarının düşüncelerine göre hareketlerini şekillendirmeye başladı ayrıca çok fazla yalan ve sahte paylaşımlarda veya hareketlerde bulunmaya başladıar.
Post automatically merged:

bazen suç bizdemi diye düşünüyorum yaptıklarının saçma oldugunu en başından beri anlamamıza rağmen uyarmadıgımız için
Birazda suç bizde kanka uğraşmak istemiyoruz ama bazende uğraşılmaz oluyorlar uyarmak yetmiyo yani.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bazı şeylerinde bir sınırı vardır. Kendine saygısı olan bir insanın yapmayacağı şeyler. Konuyu görünce aklıma direkt Black Mirror’un bu konuyla alakalı bölümü geldi izlettirmek lazım bunlara :D

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Toplumun ve insani vasıflarımızın iflasına sebep olacak problemlerimizden biri diye düşünüyorum Gelenek ve İrfana yönelmek aslımıza rücu etmekle bu popilislik adına yapılanlardan gönlümüzü ve zihinlerimizi arındırabiliriz Rabbim yardımcımız olsun

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hiç ilgimi çekmiyor yaptıkları şeyler ama bu kafayla giderseler yeni nesilden bir beklenti içersinde değilim :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şu tiktoku çıkaran kişi ne düşündü de çıkardı zaten ilginç bir konu

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kitlenin hepsi tiktok ta bence de :DD %60 değil %100 :DD

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
populerizm eşittir tüketici toplumdur algılar yönetilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Çok sinir bozucu bir program artık her yerde karşıma çıkıyor videoları direk yok edilsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bana göre yasaklansın bozuk bir kitleye sahip olduk resmen kişisel fikrim bu tabi ki ama diğer taraftan kişilerin kendilerine güvenlerini arttırmış da olabilir farklı bir boyutu da bu ama sonuç olarak popülerimizm düşüncesi için yapılan şaklabanlıktan öte bir şey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...