Porçay 4 yıl 2 Ay hapis cezası | Türkiye Adalet Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Video başlığında kocaman Parodi yazıyo buna rağmen suç duyurusunda bulunuyolar ve mahkemelik oluyor tamamen saçmalık.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hak etmediğini düşünüyorum adalet sistemini anlayamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ulkenızı kotulemyı bırakın artık.gıdeceynız yer varsa bıuyurun. tutan yok.ha gıdemıyorsan.otur yerınde.bır arastır konuyu.emın ol altından baska seyler cıkar.belkıde koonu o bıle deıldır.hedef saptırılıyorrda olabılırısınız.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Maalesef gerçek konularda adalet sıfır ama böyle eğlence için yapılmış şeylere ceza veriliyor umarım sistem bir gün değişir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aga adam dalgasına yaptığını bas bas bağırırak yayınlıyor ama türkiye cumhuriyeti kafasına göre masum insanları yargılamayı çok sever sonuçta adalet sadece sarayların ismidir burada.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çok adaletsiz bir ülkede yaşadıgımız için artık böyle şeyler insana normal gelmeye başlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ülkede büyük bir sorun var ciddi anlamda

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ulkenızı kotulemyı bırakın artık.gıdeceynız yer varsa bıuyurun. tutan yok.ha gıdemıyorsan.otur yerınde.bır arastır konuyu.emın ol altından baska seyler cıkar.belkıde koonu o bıle deıldır.hedef saptırılıyorrda olabılırısınız.
Hiç birimizin amacı ülkeyi kötülemek değildir.
Porçay Yaptığı " Parodi " yüzünden içeri alınıyor.
Parodi kavramını açıkladım videoyu izlersen kötü bir şey olmadığını anlayacaksındır.
Eminimki altında başka şeyler olsa o kadar fazla ünlü insanda destek olmazdı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kadınları öldürmek ne zamandan beri para cezası ile sonuçlanmış Türkiye'de? @TURKEYHACKYARDIM

Bunun dışında parodi ise videonun altına parodi olduğunu belirtecekti,sıkıntı olmazdı.Türkiye'de ne değerli kişiler hapise girdi bu kadar gündem olmadı saçma sapan şeyler gündem oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kadınları öldürmek ne zamandan beri para cezası ile sonuçlanmış Türkiye'de? @TURKEYHACKYARDIM

Bunun dışında parodi ise videonun altına parodi olduğunu belirtecekti,sıkıntı olmazdı.Türkiye'de ne değerli kişiler hapise girdi bu kadar gündem olmadı saçma sapan şeyler gündem oluyor.
4 Farklı haber kanallarına çıktı adam kadın öldürüp para cezasına tabi tutuldu.
Konuyu okuyup videoya baksaydın videonun başlığında + açıklamasında her yerinde parodi yazıyor.
Olayı bilmeden saçma bir gündem demen yanlış.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
4 Farklı haber kanallarına çıktı adam kadın öldürüp para cezasına tabi tutuldu.
Konuyu okuyup videoya baksaydın videonun başlığında + açıklamasında her yerinde parodi yazıyor.
Olayı bilmeden saçma bir gündem demen yanlış.
Google'dan arattım ne yazık ki söylediğin şeye dair bir kaynak bulamadım.Söylediğin gibi parodi "yazıyor" oysa ben belirtmesinden bahsettim. Belirtmek "dile getirmek, ortaya koymak, belirli kılmak, açıkça söylemek."

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:\

Ekli dosyalar

• kanıt.PNG
    kanıt.PNG
    70.6 KB · Görüntüleme: 38
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Keşke şu bahsettiğin para cezası olayının kaynağını da atsaydın.Bu kişi üst mahkemeye taşıyıp kendini elbet aklar fakat Türkiye'de adalet sistemini karalama çalışmalarını doğru bulmuyorum.Türkiye'de adalet var ve tıkır tıkır işliyor.Kaldı ki 7'den 70'e herkes teknolojiye erişebiliyor.Bu şahısın videosuna yaş kısıtlaması koyması bir şey değiştirmiyor.Videonun başına da sonuna da uyarı koyması gerekiyor.7 yaşında çocuk elinde tabletle gezse bile bu videoya ulaşacak ve bu çocuk özenmesin de ne yapsın?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Keşke şu bahsettiğin para cezası olayının kaynağını da atsaydın.Bu kişi üst mahkemeye taşıyıp kendini elbet aklar fakat Türkiye'de adalet sistemini karalama çalışmalarını doğru bulmuyorum.Türkiye'de adalet var ve tıkır tıkır işliyor.Kaldı ki 7'den 70'e herkes teknolojiye erişebiliyor.Bu şahısın videosuna yaş kısıtlaması koyması bir şey değiştirmiyor.Videonun başına da sonuna da uyarı koyması gerekiyor.7 yaşında çocuk elinde tabletle gezse bile bu videoya ulaşacak ve bu çocuk özenmesin de ne yapsın?
Videonun başlığında parodi yazıyor.
Açıklamasında daha fazla göstere tıkla ya gerek kalmadan videodaki amacın özendirmek değil kötü yanlarının gösterilmesidir yazıyor.Gidip bir videoya bak sonra burada özendirir vb. diyebilirsin.
Videoda zaten o kadar dalga geçiyorki + uyuşturucu gösterilmiyor her filmde gördüğün sigara gösteriliyor ve onlada dalga geçiliyor kötü yanlarını gösterip içilmemesi gerektiğinide anlaşılabiliyor. 7 yaşındaki bir çocuk videoya erişemez zaten.
Çocuk gidip 18 yaş hesap açtıysa bile videodan bir şey anlamaz.
Gidip videoyu izleyebilirsiniz.
Post automatically merged:

Daha fazla sizle tartışmak istemiyorum.
Gidip sosyal medyada twitterda # açarak konuyu tartışın istediğiniz kadar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Adama bilerek oynamışlar 4 yıl ceza parodiden dolayı herkes parodi yapıyor çok saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...