Arda
Uzman Üye
kanka ben ön dişe hem porselen var hemde zirkonyum ama zirkonyum 2 sınıfa param yetiyor 2 sınıf zirkonyum yaptırıyım mı senceön diş yaptırmak istiyorsan zirkonyum olur yalnız arak dişine yaptıracaksan porselen diş yaptır.
porselen yaptır geç bence dostum zirkonyum dayanıklı olur ama ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı çıkarsa sana çok maliyetli olurkanka ben ön dişe hem porselen var hemde zirkonyum ama zirkonyum 2 sınıfa param yetiyor 2 sınıf zirkonyum yaptırıyım mı sence
bencede kanka ya porslelen yaptırıyım knk bide illk dişi yapmadan kanal tedavisi yapılcak sinirleri kesicekmis iğnesi acıtırmı bi anda kafamı fln çekerim dieporselen yaptır geç bence dostum zirkonyum dayanıklı olur ama ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı çıkarsa sana çok maliyetli olur
kanal tedavisini olan bilir onda korkacak bir şey yok 2 tane iğne vurdur acıtır diyorsan 2 tane morfin vurdur çok güzel oluyor ağzını yumruklarsınbencede kanka ya porslelen yaptırıyım knk bide illk dişi yapmadan kanal tedavisi yapılcak sinirleri kesicekmis iğnesi acıtırmı bi anda kafamı fln çekerim die
yaptır ya ne kaybedersinkanka ben ön dişe hem porselen var hemde zirkonyum ama zirkonyum 2 sınıfa param yetiyor 2 sınıf zirkonyum yaptırıyım mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?