Kız Olayı Part - 3

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kızla konuşuyorum hala, kız aynalama yapıyor gibi 30 dakika bakmazsam 20 dakika bakmıyor mesaja anlık cevap atarsam anlık cevap veriyor vs. vs. işte sokağının adını vermişti dedim ne tarafındasın direkt tarif etti işte bilmem ne lokantasının orda bilmem ne sitesi falan sonra sen nerde oturuyorsun buraları nerden biliyorsun vs. dedi dedim önceden oraya her gün geliyordum şuan şurdayım, kızla alakalı 1-2 aklımda soru vardı onları çözdüm şimdi bide ben böyle yazıyom kimse umursamıyor ama arkadaşım yok

1-yılbaşında kamelyada vodka içerken st atmıştı? -/- oturdugu sitenin bahçesi ve ablasıyla içti (ablası 18 oldugu için ailesinden izin aldı)

2-bizim okuldaki 12lerden bazılarını (abim ve arkadaşları) tanıyordu? -/- en yakın arkadaşının sevgilisinin çevresi çok geniş benimde çok yakın arkadaşım okulda küçük zaten ordan tanışmışlar (12.sınıf bi abimin arkadaşından aldım bilgiyi) zaten o abimin arkadaşı sadece kızdan sigara istiyor o da okula sigara getirmiyor çok samimi değiller

3-geç bakma (sevmiyor mu)? -/- kıza 1-4 dakika içinde cevap verirsem anlık yazıyor onun dışında örneğin 9 dakika beklettiysem 7 dakika bekletiyor

4-oturduğu yer hakkında yalan mı söyledi? -/- hayır bahsettiği mahallenin merkezi değilde bizim mahalleye yakın olan tarafında yani okula o yüzden geliyor

Eğer anlamadıysanız diğer konuma bakabilirsiniz. Bu serinin devamı gelecektir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
"kimse umursamıyor ama arkadaşım yok" instanı at seni 7/24 dinlerim bro tıpkı konularına baktığım gibi dostun olayım birbirimize yakın yaştayız :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kankam kendini bu kadar sıkmaya gerek yok kendine iyi bakarsan aradigin insan zaten seni bulacaktir diye dusunuyorum ama yine de sen insanlarla iyi etkilesimler icinde ol

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ablası 18 olduğu için ailesinden izin aldı derken bu nası aile hocam 18 yaşında birinin votka içmesine izin veriyor onu geçtim madem ailesi izin veriyo neden sitenin bahçesinde içiyo odasında içsin. Karmaşık bir durum. bir de sen ne zaman yazarsan o da o zaman yazıyorsa geneli kızlarında var bu huy bende çok karşılaştım.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
valla ben biraz yaşlı kaçıyorum bu muhabbetlere bariyer ilişkisi aynalaması ghostingi bilmemnesi anlamıyom. Ama kızın aklını ne kadar meşgul edersen o kadar hoşlanır senden dozunu kaçırmadan iyi kötü dengesini kur kafasını karıştır meraklandır

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Knka sorularının cevabını buradan çok net bir şekilde alamazsın hiç bir zaman çünkü seni ve hoşlandığın kızı anlattığın kadarıyla tanıyoruz ve tahmini kısmen de ön yargılı olarak yaklaşıyoruz veya yaşantılara göre yorum yapıyoruz onun için bazı soru işaretlerini kıza yönetlmen daha iyi olacaktır ilişkiye başlarsan içinde tutmuş olacaksın erkenden söylemen kafanda ki soruları çözmeye daha yararlı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hayatta eglenme devam et sen kaderin olan gün gelir seni bulur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kızlar aynalama yapmaya bayılır dostum ama sıkıntı şu o ayna illa kırılacak engeli bas yolla ex hatuna

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kaçan kovalanır knk bunu unutma özgüvenli ve rahat ol