Port acma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
CGN havuzunda iseniz port açamazsınız. Havuzda olup olmadığınızı öğrenmek için routerınızın arabirimine giriş yapıp orada yazan IP adresiniz ile
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burada yazan IP adresinizi kontrol edebilirsiniz. Aynı ise CGN havuzuna düşmüşsünüzdür. Çıkmak için ise İnternet Servis Sağlayıcı'nız ile görüşmeniz gerekmektedir. Ayrıca fiber kullanıyorsanız GPON (Router'ın yanında size bağladıkları küçük cihaz.) izin vermiyorsa yine port açamazsınız. Bu cihaza erişmek ise yasadışıdır. Eğer bir sunucu açmıyorsanız, port yönlendirmenizin hiçbir mantığı yoktur. Oyunlar için port yönlendirmek gereksizdir.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eğer türk telekom kullanıyorsan port açmak için statik ip alman gerekli sanırım vodafone ve turkcell superonline de de böyle statik ip almadan port açmana izin vermiyorlar diye biliyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
CGN havuzunda iseniz port açamazsınız. Havuzda olup olmadığınızı öğrenmek için routerınızın arabirimine giriş yapıp orada yazan IP adresiniz ile
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burada yazan IP adresinizi kontrol edebilirsiniz. Aynı ise CGN havuzuna düşmüşsünüzdür. Çıkmak için ise İnternet Servis Sağlayıcı'nız ile görüşmeniz gerekmektedir. Ayrıca fiber kullanıyorsanız GPON (Router'ın yanında size bağladıkları küçük cihaz.) izin vermiyorsa yine port açamazsınız. Bu cihaza erişmek ise yasadışıdır. Eğer bir sunucu açmıyorsanız, port yönlendirmenizin hiçbir mantığı yoktur. Oyunlar için port yönlendirmek gereksizdir.
ip adresini kontrol etdim ayni digil.. cevabiniz icin tesekkurler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
merhaba iyi akşamlar şubat ayından beri superonline ın superbox ını kullanıyorum. port açma işini bir türlü çözemedim. nasıl yapıldıgını gösterebilicek birisi varmı acaba ? :D

Üye
8 HİZMET YILI
Port açmak çok zahmetli iş fakat Hamachi kullanmanı tavsiye edebilirim. ve google-nasıl port açılır-enter işine yarar brom

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Port açmanın ilk kuralı, bilgisayarınıza sabit IP vermektir. Bilgisayarınız modeme her bağlandığında modemden farklı bir IP almaktadır. Bu, her ne kadar internete bağlanılan IP adresi ile karıştırılsa da, modemin size verdiği IP ile, modemin internete bağlanmak için servis sağlayıcıdan aldığı IP farklıdır

Üye
5 HİZMET YILI
Port acmanin en kolay yolunu yazarmisiniz lutfen rica etsem

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
depends a lot on the moden you use to be able to teach how to open the door

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...