mauro11' Alıntı:İnterneti Nerden Aldın ? +onun arayüzünden belli olur nasıl dersen sole calıştıra cmd yaz oraya ipconfig yaz ve enterle varsayılan ag gecidi senin arayüz giriş ip adresin onu gogle url bölümüne yaz enterle ve arayüze gelcen artık ttnetse kullanıcı id admin şifre ttnet dir degiştirdiyseniz kullanıcı admin olur şifrede belirlediginiz şifre girersin ttnet port acma vs yazarsan cok videolar var zaten iyi eylenceler..
byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:İnterneti Nerden Aldın ? +onun arayüzünden belli olur nasıl dersen sole calıştıra cmd yaz oraya ipconfig yaz ve enterle varsayılan ag gecidi senin arayüz giriş ip adresin onu gogle url bölümüne yaz enterle ve arayüze gelcen artık ttnetse kullanıcı id admin şifre ttnet dir degiştirdiyseniz kullanıcı admin olur şifrede belirlediginiz şifre girersin ttnet port acma vs yazarsan cok videolar var zaten iyi eylenceler..
öncelikle teşekkürler , ama onları bende biliyorum. internet benim değil bikişinin internetinin şifresini kırdım.
cmd dediğin şeyide yazdım 192.168.1.1 bunu verdi ama google yazıncada bişey bulmuyor.
mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:İnterneti Nerden Aldın ? +onun arayüzünden belli olur nasıl dersen sole calıştıra cmd yaz oraya ipconfig yaz ve enterle varsayılan ag gecidi senin arayüz giriş ip adresin onu gogle url bölümüne yaz enterle ve arayüze gelcen artık ttnetse kullanıcı id admin şifre ttnet dir degiştirdiyseniz kullanıcı admin olur şifrede belirlediginiz şifre girersin ttnet port acma vs yazarsan cok videolar var zaten iyi eylenceler..
öncelikle teşekkürler , ama onları bende biliyorum. internet benim değil bikişinin internetinin şifresini kırdım.
cmd dediğin şeyide yazdım 192.168.1.1 bunu verdi ama google yazıncada bişey bulmuyor.
dostum rica ederim yanlış yere yazmışssın gogleye deil url kısmına üste :oto arayüze girceksinde adamlar degiştirmiş olabilir kolay gelsin
![]()
byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:İnterneti Nerden Aldın ? +onun arayüzünden belli olur nasıl dersen sole calıştıra cmd yaz oraya ipconfig yaz ve enterle varsayılan ag gecidi senin arayüz giriş ip adresin onu gogle url bölümüne yaz enterle ve arayüze gelcen artık ttnetse kullanıcı id admin şifre ttnet dir degiştirdiyseniz kullanıcı admin olur şifrede belirlediginiz şifre girersin ttnet port acma vs yazarsan cok videolar var zaten iyi eylenceler..
dostum rica ederim yanlış yere yazmışssın gogleye deil url kısmına üste :oto arayüze girceksinde adamlar degiştirmiş olabilir kolay gelsin
![]()
yine girmiyo
mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:İnterneti Nerden Aldın ? +onun arayüzünden belli olur nasıl dersen sole calıştıra cmd yaz oraya ipconfig yaz ve enterle varsayılan ag gecidi senin arayüz giriş ip adresin onu gogle url bölümüne yaz enterle ve arayüze gelcen artık ttnetse kullanıcı id admin şifre ttnet dir degiştirdiyseniz kullanıcı admin olur şifrede belirlediginiz şifre girersin ttnet port acma vs yazarsan cok videolar var zaten iyi eylenceler..
![]()
yine girmiyo
dostum bişeyi yanlış yapıyorsun gibi galiba bi resim atarmısın ?
byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:öncelikle teşekkürler , ama onları bende biliyorum. internet benim değil bikişinin internetinin şifresini kırdım.
![]()
yine girmiyo
aha goçum benım
ilk buna gir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:dostum rica ederim yanlış yere yazmışssın gogleye deil url kısmına üste :oto arayüze girceksinde adamlar degiştirmiş olabilir kolay gelsin
![]()
yine girmiyo
aha goçum benım
ilk buna gir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
oraya yaztıkdan sonra enterladın demı ?
hala arama yeri dönüyorbyTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:yine girmiyo
aha goçum benım
oraya yaztıkdan sonra enterladın demı ?
? bu nasıl bi soru
K0RAY' Alıntı:Dostum ilk önce googleye 192.168.1.1 yazıcaksın ve enterlıyıcaksın.
Sonra kullanıcı adı ile şifreyi girerek giriş yapıcaksın.
Ardından (bendekini örnek veriyorum) bende gelişmiş yazıyor senin netin farklı olabilir gelişmişten NAT'a basıcaksın.
Ardından port tetikleme'den "YENİ" diyiceksin ve ordan portunu açıcaksın.
byTT' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Dostum ilk önce googleye 192.168.1.1 yazıcaksın ve enterlıyıcaksın.
Ardından (bendekini örnek veriyorum) bende gelişmiş yazıyor senin netin farklı olabilir gelişmişten NAT'a basıcaksın.
girmior işte kardesim 192.168.1.1 yazıyorum yarım saat arama cubuğu dönuyor ama bir türlü girmiyor
K0RAY' Alıntı:byTT' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Dostum ilk önce googleye 192.168.1.1 yazıcaksın ve enterlıyıcaksın.
girmior işte kardesim 192.168.1.1 yazıyorum yarım saat arama cubuğu dönuyor ama bir türlü girmiyor
net kendine ait mi ?
byTT' Alıntı:K0RAY' Alıntı:byTT' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Dostum ilk önce googleye 192.168.1.1 yazıcaksın ve enterlıyıcaksın.
net kendine ait mi ?
hayır bana ait deil eger imkanssa veya bir program varsa söylersen sevirim olursa ilk trojeni sana atarım![]()
K0RAY' Alıntı:byTT' Alıntı:K0RAY' Alıntı:byTT' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Dostum ilk önce googleye 192.168.1.1 yazıcaksın ve enterlıyıcaksın.
net kendine ait mi ?
hayır bana ait deil eger imkanssa veya bir program varsa söylersen sevirim olursa ilk trojeni sana atarım![]()
Malesef net kendinin olması lazım bana trojen atsan işe yaramazdarkcomet ile rat atarsan işe yarar.
eren21824' Alıntı:kardeş cmd yaz çalıştıra
sonra cmd yazı bölümüne ipconfig yaz
orda varsayılan ip adresi yazar
ordan onu kopyala yapıştur![]()
olmazsa
söyle
byTT' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Dostum ilk önce googleye 192.168.1.1 yazıcaksın ve enterlıyıcaksın.