post saysı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
eve başlıktada gördügünüz gibi artık herkez sayı kasmak için saçma sapan şeyler yapmaya başldaı onaylı üyelerin hepsi saçma sapan şeyler yazıyo ve hileleri alıp gidiyolar ama biz emek verip kastık mesaj sayılarını çök düşürdünüz lütfen birazdaha yükseltebilirmsiniz artık çök kolay fix yiyecek hileler sevgili adminler evet konuyu düzenledim : evet herkez bu konudan rahatsız bence eski sisteme yediden geçilsin böyle herkez için çök kolay oldu

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Bence yorumla değilde aktif saatle olması daha mantıklı olur bu sayede gereksiz yorum spam olmaz. Örneğin 3 gün aktif kalan forumda alabilecek yada forumda belli bir süre kayıtlı olması lazım olsun daha mantıklı olurdu

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende bilirim hızlı yardım etmeyide sohbet amaçlı takılıyorum evet ilk başlar hile kullanmak içindi ama hilede sıktı ondan sohbet ediyom genellikle
sende insanlara hızlı hızlı yardım et xd
Post automatically merged:

zaten öyle dostum ama çök az bi süre
Bence yorumla değilde aktif saatle olması daha mantıklı olur bu sayede gereksiz yorum spam olmaz. Örneğin 3 gün aktif kalan forumda alabilecek yada forumda belli bir süre kayıtlı olması lazım olsun daha mantıklı olurdu

Üye
7 HİZMET YILI
Yorum yapup üyelere puan kastırmak sitede gereksiz yer kaplayıp boş yorumlarla doldurucak millet aradığını bulamayı sıkılcak hatasına çare yere boş laf kalabalığı gibi oluyor böylede

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
O post konusunda bir çift laf etmek istiyorum.Discordda birkaç üyemizle bu konu hakkında tartışmıştık rapor tuşunu niye kullancaz ya vs diyolardı. Rapor tuşunu işte bu yüzden kullanıcaksınız.Evet forumda çok boş post kasılıyor bunun önüne geçmeye çalışıyoruz ancak 10 15 kişilik ekiplede 2m üyeye karşı bukadar oluyor. Bu konuda sizin bize yardımcı olmanız gerekiyor. Boş gördüğünüz post-yorumları raporlayın gereken yapılıyor.Ayrıyeten o yorum yükseltme konusunda bir fikrim yok founderlerin bileceği iş o.Ayrıyeten forumda 2 yıldır kayıtlı olmanıza rağmen 300 yorumunuz varsa suçu kendinizde arayın başkasında değil.

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
sanırım hayır
ben simdi 60 gundur uye deyilim ama super uye olabilirmyim sizce
Post automatically merged:

biz kimsye suç atmıyoruz siz bizi yanlışş anlamışssınız sorun son güncellemden sonra herkez bi post kasma sevdagısna düştü ve bunlarda nerdeyse hepsi spam ama bizde hepsini reportlıyamıyoruz ve bazı hileler çök kolay fixlencegi için bu konuyu açtım
O post konusunda bir çift laf etmek istiyorum.Discordda birkaç üyemizle bu konu hakkında tartışmıştık rapor tuşunu niye kullancaz ya vs diyolardı. Rapor tuşunu işte bu yüzden kullanıcaksınız.Evet forumda çok boş post kasılıyor bunun önüne geçmeye çalışıyoruz ancak 10 15 kişilik ekiplede 2m üyeye karşı bukadar oluyor. Bu konuda sizin bize yardımcı olmanız gerekiyor. Boş gördüğünüz post-yorumları raporlayın gereken yapılıyor.Ayrıyeten o yorum yükseltme konusunda bir fikrim yok founderlerin bileceği iş o.Ayrıyeten forumda 2 yıldır kayıtlı olmanıza rağmen 300 yorumunuz varsa suçu kendinizde arayın başkasında değil.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Katıyorum şaka şaka böyle kısa yorumlar kaldırılmalı veya spammer sayısı arttırılmalı başka bir yolu yok

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bro 50 yorum yapan hop kaçıyor hemen yapamayınca donup dolaşıp gene buraya gelıyolar sonra ban yedım yok hıle fıx yedı dıyıp ağlıyolar boş post gördukmu en ıyı reportlamak yetkililere bıraz yardımımız dokunsuz

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aynen Kardeşim Hile İçin Yorum Kopyalıyolar Durduk yere teşekkürler vb yazıyorlar spamda fazla buna bi önlem vb getirilmeli katılıyorum. :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sonuna kdr haklısın bnecede

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
haklısın dostum bence butun hepsını veya lol pubg gıbı hılelerı seckın ve super uye rutbelerıne cekseler guzel olur en azından ınsanlar forumda aktıf sekılde durur ve coderlerın verdıgı emekler cabucak bosuna gıtmez

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bende yeni üyeyim ama bu konuda sana katılıyorum hileler çok çabuk fixlenecek artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...