post saysı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
eve başlıktada gördügünüz gibi artık herkez sayı kasmak için saçma sapan şeyler yapmaya başldaı onaylı üyelerin hepsi saçma sapan şeyler yazıyo ve hileleri alıp gidiyolar ama biz emek verip kastık mesaj sayılarını çök düşürdünüz lütfen birazdaha yükseltebilirmsiniz artık çök kolay fix yiyecek hileler sevgili adminler evet konuyu düzenledim : evet herkez bu konudan rahatsız bence eski sisteme yediden geçilsin böyle herkez için çök kolay oldu

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
En az 150 olmalı benim şahsi fikrim 50 çok düşük

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aynen öyle forumda gezerken bakıyorumda saçma sapan spam'lar yorumlar var verilen bir emek var ortada sonucta

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ne yapsınlar kullanmak ıstıyor ama olmuyor herkes kendıne göre haklı tabi banada bıraz sacma geldı ama yapıcak bırsey yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eve başlıktada gördügünüz gibi artık herkez sayı kasmak için saçma sapan şeyler yapmaya başldaı onaylı üyelerin hepsi saçma sapan şeyler yazıyo ve hileleri alıp gidiyolar ama biz emek verip kastık mesaj sayılarını çök düşürdünüz lütfen birazdaha yükseltebilirmsiniz artık çök kolay fix yiyecek hileler sevgili adminler evet konuyu düzenledim : evet herkez bu konudan rahatsız bence eski sisteme yediden geçilsin böyle herkez için çök kolay oldu
Katılıyorum şuan ki sistem tamamen menfaat ilişkisine dönüştü bence bir sürü pubg lite hile sorunu diye konu var yav kardeşim açıp araştır kontrol et ya 50 yorum diye karakter önerin kısmına adam lol karakteri spamliyor olaya bak bizim güzel iyi niyetli üyelerimiz de adamları düzeltiyor çok güzel insanlar onlara lafım yok konularda alakasız yorumlar hangisine yetişeceksin.
Kural okunmuyor yorum diye koşturuyorlar ve dediğin gibi emek veriyoruz günlerce haftalarca insanlara yardım ediyoruz arkadaşlık ediniyoruz vs ama son şeyler biraz hoş olmadı bence

Adamlar sırf bu durumu düzeltmek için yorum yapılan yerin üstüne bilgilendirme yazısı koymuş yine troll yapıyor spam yapıyor...

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herkes için konuşma bence ben hileyi de aldım hala yorum yapmaya devam ediyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
reis coğu spam kasarak topluyor mesajları sacma şeyler yazanları nsılnııyor saten üyeliği

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ben 2 senedir üyeyim pek post kasmıyodum şimdi benden sonra gelenler hileyi kulanıyor ben kulanamıyorum post kasaydık 2 senede Efsane Üye olurdum ;) :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Mesaj sayısını yükseltsen şikayetçi olduğun durum daha da artacak, rapor edilip ceza işlemi uygulanması daha güç olacak. Ben daha acımasız bakıyorum bu konuya, 1 hafta ban atmak gibi. Ve Türkçe kurallarına daha çok dikkat edilse keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...