Poster ve Gif hazırlayarak görsel başı para kazanmak ister msiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Grafik tasarım konusunda yetenekli ve Adobe 2017-2019 Ps hakim olan arkadaşlar. Dilerse belirli bir aylık üzerine dilerse görsel başı ücretle çalışabilecek arkadaşlar arıyoruz. Sipariş üzerine görsel talep edeceğiz. Devamlılığı olan bir iş. Ciddiye alarak iş disiplinine uygun kişiler benimle iletişime geçsin lütfen.
İnstagram @advidesupra

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
instagramda kaktüs grafik diye birini keşfettim bi bakın derim iyi işleri var daha dün gördüm bu postta üstüne geldi :D
Ben uzun süredir forumdayım. Buradaki arkadaşların kendini geliştirmesi ve para kazanmasını istiyorum. Piyasada grafikciçok. Yine de önerin için teşekkürler Kardeşim.

Üye
6 HİZMET YILI
Ben uzun süredir forumdayım. Buradaki arkadaşların kendini geliştirmesi ve para kazanmasını istiyorum. Piyasada grafikciçok. Yine de önerin için teşekkürler Kardeşim.
rica ederim ben denk geldi diye demiştim umarım bulursun kolay gelsin reis :)

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
O kadar grafikçi tasarımcı var fakat bu forumdakilerinin kazanmasını istiyorsunuz çok iyi bir davranış tebrik ederim.

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Taktir Edilesi Bir Hareket İlgili Arkadaşları Etiketleyin Güzel Dostlarım

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Görsel başına ücretle sadece poster tasarlayabilirim fakat maalesef gif ile uğraşmıyorum. Yaptığınız işle ilgili biraz detay verebilir misiniz?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Görsel başına ücretle sadece poster tasarlayabilirim fakat maalesef gif ile uğraşmıyorum. Yaptığınız işle ilgili biraz detay verebilir misiniz?
İnstagramdan ulaş bana kardeşim konuşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...