The story about good
Ultra Üye
Potatoman Seeks the Troof DRM Free olarak indiegala üzerinde ücretsiz oldu .
Karşımızda alışılagelmiş oyunlardan farklı bir oyun var , bence eğlenceli bir oyun olacak , 2014 yapımı ancak sistem gereksinimleri çok düşük bu iyi birşey , öbür yandan oyunun ismi bile değişik Potatoman Seeks the Troof anlamı Potatoman Troof'u arıyor .
Steam sayfası
Metacritic puanı değerlendirilmemiş
Oyunun aldığı ödüller
Official Selection - Indiecade 2013
Honorable Mention In Audio - IGF 2014
DRM Free nedir ? öncelikle DRM'den bahsedelim
DRM '' digital rights management '' Türkçesi '' Dijital haklar yönetimi '' basitçe . dijital verilerin çok kolay şekilde kopyalanabiliniyor olması sebebiyle lisans haklarını kontrol etmek için geliştirilmiş erişim kontrol sistemi .
DRM Free nedir ?
DRM nin DRM siz olan versiyonu ücretsiz dağıtım için key dağıtmak yerine oyunu DRM Free olarak erişime sunuyorlar ve isteyen istediği gibi indirebiliyor , hah işte bu oyun da bu şekilde DRM Free .
Trailer ( Ben hayatımda bu kadar sayko Trailer görmemiştim )
Sistem gereksinimleri
Minimum
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: 1 Ghz CPU
Bellek: 1 GB RAM
Depolama: 50 MB kullanılabilir alan
İyi oyunlar

Karşımızda alışılagelmiş oyunlardan farklı bir oyun var , bence eğlenceli bir oyun olacak , 2014 yapımı ancak sistem gereksinimleri çok düşük bu iyi birşey , öbür yandan oyunun ismi bile değişik Potatoman Seeks the Troof anlamı Potatoman Troof'u arıyor .
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Steam sayfası
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Metacritic puanı değerlendirilmemiş
Oyunun aldığı ödüller
Official Selection - Indiecade 2013
Honorable Mention In Audio - IGF 2014
DRM Free nedir ? öncelikle DRM'den bahsedelim
DRM '' digital rights management '' Türkçesi '' Dijital haklar yönetimi '' basitçe . dijital verilerin çok kolay şekilde kopyalanabiliniyor olması sebebiyle lisans haklarını kontrol etmek için geliştirilmiş erişim kontrol sistemi .
DRM Free nedir ?
DRM nin DRM siz olan versiyonu ücretsiz dağıtım için key dağıtmak yerine oyunu DRM Free olarak erişime sunuyorlar ve isteyen istediği gibi indirebiliyor , hah işte bu oyun da bu şekilde DRM Free .
Trailer ( Ben hayatımda bu kadar sayko Trailer görmemiştim )
Sistem gereksinimleri
Minimum
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: 1 Ghz CPU
Bellek: 1 GB RAM
Depolama: 50 MB kullanılabilir alan
İyi oyunlar
Son düzenleme: