The story about good
Ultra Üye
DRM Free'nin ne olduğunu konu içerisinde açıkladım , güzel bir olay kimsenin cebinden para çıkmıyor ama oyun dağıtılıyor .Oyundan çok başlık dikkatimi çekti free olarak ücretsiz oldu
"DRM Free" Olarak Ücretsiz oldu diyor "DRM Free " nin ne olduğunu bilmiyorsanız başlık acayip gelebilirOyundan çok başlık dikkatimi çekti free olarak ücretsiz oldu
Oyundan çok başlık dikkatimi çekti free olarak ücretsiz oldu
Konuda ne olduğunu açıkladım"DRM Free" Olarak Ücretsiz oldu diyor "DRM Free " nin ne olduğunu bilmiyorsanız başlık acayip gelebilir
DRM Free'nin ne olduğunu konu içerisinde açıkladım , güzel bir olay kimsenin cebinden para çıkmıyor ama oyun dağıtılıyor .
Bilgim yoktu teşekkürler zaten konuyu okumadan yorum yapmıştım"DRM Free" Olarak Ücretsiz oldu diyor "DRM Free " nin ne olduğunu bilmiyorsanız başlık acayip gelebilir
Aynen , zaten okunsun incelensin diye yapıyorum her DRM Free oyun konusuna yazarım ne olduğunu .Bilgim yoktu teşekkürler zaten konuyu okumadan yorum yapmıştım
Konuyu okumak gerekiyormuş demek ki
kardeş sen en iyisi başlığı "DRM Free" olarak ücretsiz oldu şeklinde düzeltAynen , zaten okunsun incelensin diye yapıyorum her DRM Free oyun konusuna yazarım ne olduğunu .
Teşekkürler sistemime uygun bir şey dahaeline sağlık güzel konu
Bu kadar büyük yazmanın sebebini anlayamadım ancak Free olarak ücretsiz oldu yazmadım okursan sevinirimFree olarak ücretsiz oldu
??? xDD
kardeş sen en iyisi başlığı "DRM Free" olarak ücretsiz oldu şeklinde düzeltFree olarak ücretsiz olduyu gören geliyor
İyi oyunlar ;D
Bu kadar büyük yazmanın sebebini anlayamadım ancak Free olarak ücretsiz oldu yazmadım okursan sevinirimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBen zaten DRM Free olarak ücretsiz oldu yazdım anlayamadım neden böyle oldu acaba sizdemi öyle gözüküyor arasına nokta koyayım en iyisi
DRM yazısı gözükmüyormu başlıktaben DRM Free nin ne olduğunu biliyorum da bilmeyenler Free ile Ücretsizi aynı sanıp gelip yazıyor
yok gözüküyordu da DRM yazısına bakmıyordu kimse tek gördükleri "Free olarak ücretsiz oldu"DRM yazısı gözükmüyormu başlıkta
Hay ben , raporladım gözükmüyor diye neyse tekrar raporlayayımda boş rapordan uyarı yemeyeyim doğru okuyun adamı yanılgıya sokuyorsunuz söylediğin için teşekkür ederimyok gözüküyordu da DRM yazısına bakmıyordu kimse tek gördükleri "Free olarak ücretsiz oldu"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?