power point görüntü vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tüm office programlarında bu hata var. Bazı kaynaklara ve microsoft sitesine baktım bu hataya bir çözüm bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.
(Programı onardım uyumluluk sorunlarına felan baktım yinede çalışmadı)

Sadece sorunun ne olduğunu çok merak ediyorum:cryangry:

GtWlKuHqZ.png

Sad Not Funny GIF

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
belki windows sürümünle alakalı olabilir güncelle bilgisayarı

Üye
3 HİZMET YILI
bu pc ile alakalı bir problem bit sorunu olabilir emin değilim

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Program ekle kaldırdan office uygulamayı onar'ı seçersen çözülebilir.

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu sayfaya göz atmanı dilerim umarım yardımcı olur.​

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle selam dostum, powerpointi son sürümde kullanıyorsun . Bu zaten çoğu bilgisayarda bu sıkıntıyla karşılaştırır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

İyi günler dilerim.

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka sil tekrar yükle uygulamayı sil dediğim öyle denetim masasından kaldırma değil heryerden sil öyle tekrardan yükle büyük ihtimalle düzellir.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Genel olarak, Office programlarında karşılaşılan bazı yaygın hatalar için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Office programınızı güncelleyin: En son güncellemeleri kontrol edin ve Office programınızı en yeni sürüme güncelleyin. Güncellemeler, çeşitli hataları düzeltmeye ve uyumluluğu artırmaya yardımcı olabilir.

2. Office programınızı onarın: "Denetim Masası" veya "Ayarlar" üzerinden Office programınızı onarın. Bunu yapmak, programdaki olası hataları düzeltebilir.

3. Tüm Office programlarını yeniden yükleyin: Office paketini kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem, program dosyalarının tamamen yeniden yüklenmesini sağlayarak sorunları gidermeye yardımcı olabilir.

4. Microsoft Office Yardım ve Destek sayfasını kullanın: Microsoft'un resmi web sitesindeki Yardım ve Destek sayfasını ziyaret ederek, sorunuzla ilgili özel çözümler ve adımlar bulabilirsiniz. Söz konusu hatayı doğru şekilde aratarak ilgili makaleleri bulmaya çalışabilirsiniz.

Power Point Sorunu
    • PowerPoint'i Güncelleyin: PowerPoint programınızı en son sürüme güncelleyin. Bu, hataları düzelten ve uyumluluğu artıran güncellemeleri içerebilir.

• Şablonları ve Eklentileri Devre Dışı Bırakın: PowerPoint'inizi başlatırken otomatik olarak yüklenen şablonlar veya eklentiler sorunlara neden olabilir. "Dosya" menüsünden "Seçenekler"e gidin, ardından "Eklentiler" veya "Şablonlar" sekmesini seçin ve geçici olarak devre dışı bırakın.

• Sunuyu Farklı Bir Dosyaya Aktarın: Hata, belirli bir sunuda ortaya çıkıyorsa, sunuyu farklı bir dosyaya aktarmayı deneyin. Bunu yapmak için "Farklı Kaydet" veya "Farklı Kaydet İçin Tüm Dosyalar" seçeneğini kullanabilirsiniz.

• Normal.dotm Dosyasını Sıfırlayın: PowerPoint programındaki hataların nedeni bazen Normal.dotm şablonunda olabilir. Bu şablonu sıfırlayarak sorunu düzeltebilirsiniz. Normal.dotm dosyası, şablonlar klasöründe bulunur ve PowerPoint'i kapatıp bu dosyayı silerek sıfırlayabilirsiniz.

• PowerPoint'i Onarın: PowerPoint programınızı onarmayı deneyebilirsiniz. "Denetim Masası" veya "Ayarlar" üzerinden PowerPoint'i seçin ve onarım seçeneğini kullanın. Bu, programdaki olası hataları düzeltebilir.

• Microsoft Office Yardım ve Destek: Microsoft'un resmi web sitesinde PowerPoint ile ilgili sorunları çözmek için sunulan Yardım ve Destek kaynaklarını kullanabilirsiniz. PowerPoint ile ilgili özel hatalar için arama yaparak ilgili makaleleri ve çözüm önerilerini bulmaya çalışabilirsiniz.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Powerpoint'in sorunlu görünüyor farklı bir kaynaktan yüklemeyi dener misin?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
işletim sistemi nedir uyumlu olmayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...