Powerbank Şarj etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Xiaomi powerbank satın aldım üzerinde 2.1
Veya 1 amperle şarj edin yazıyor. Kafam karıştı şimdi iphone adaptörü ile şarj edebilir miyim ? Üzerinde output 5v===1A yazıyor adaptörün.Anlamıyorum bu konudan. Kullananlar, nerede şarj ediyorsunuz. Kafam karıştı bilgilendiriseniz sevinirim.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sanırım power bank standart yani mikro usb kablosuyla şarj oluyor diye biliyorum ve adaptatörler hız aşırtmalı olmadığı sürece standarttır. 5v--1A yani normal android cihaz kablosu ile şarj edebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
5v 1a ise telefonu sürekli 1 amperle şarj eder buda 1.5 saat falan eder
5v 2a ise telefonu sükekli 2 amper ile şarj eder bu hızlı şarj sistemidir telefonu ısındırır 45 dk sarj eder

sadece android şarj aleti ile şarj edebilirsin android şarj aletinin ucuna dönüştürücü aparalar var yada arabalara takılan çoklu kablo ile şarj edebilirsin vatan pc de vardır bak araştır satın al
samsung dönüştürücü gibi ıphone dönüştürücüleride var ben arabada çoklu kablo kullanıyom işe yarıyor kiminki hangisiyle uyuyosa ona takıyoz

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Şöyle düşün amper sayısı artıkça şarj etme hızı da artar output için konuşuyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
5v 1a ise telefonu sürekli 1 amperle şarj eder buda 1.5 saat falan eder
5v 2a ise telefonu sükekli 2 amper ile şarj eder bu hızlı şarj sistemidir telefonu ısındırır 45 dk sarj eder

sadece android şarj aleti ile şarj edebilirsin android şarj aletinin ucuna dönüştürücü aparalar var yada arabalara takılan çoklu kablo ile şarj edebilirsin vatan pc de vardır bak araştır satın al
samsung dönüştürücü gibi ıphone dönüştürücüleride var ben arabada çoklu kablo kullanıyom işe yarıyor kiminki hangisiyle uyuyosa ona takıyoz
Kutunun içinden kablo çıktı şarj etmek için fakat adaptör çıkmadı. Sadece neden androidle şarj edebilirm anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...