450watt al dediler bana ben alırken tam olarak neye bakacağım 12V çıkışına mı bakmam lazımfps al yada coooler mastereın powerlı kasaını
psu alırken 12V çıkışının 350nin üstünde olmasına mı bakacağımHigh Power 400w +80 Bronze psu sunu alabilirsin.
Evet Dediğim psu zaten sisteminizi rahat biçimde besler. İstersen 450W de alabilirsinpsu alırken 12V çıkışının 350nin üstünde olmasına mı bakacağım
yok oihocam ucuz olsun da fiyat performans olsun ya. diğer türlü uçak kalkıyor gibi ses çıkar ondanucuz bir şey arıyorsan Platoon PL-9259 400W PSU Power Supply var 129 tl ye satıyorlar.
psu alırken 12V çıkışının 350nin üstünde olmasına mı bakacağım
anladım teşekkürler 450watt yeterlidir o zaman12V çıkışında watt değeri şu işe yarıyor. Anakart, işlemci, ekran kartı gibi güç istiyen bileşenlerin tamamı 12V kanalından beslenir. Bu yüzden bir PSU alınacaksa 12V kanalından kaç Watt verdiğine dikkat edilmelidir.
anladım teşekkürler 450watt yeterlidir o zaman
sessiz çalışıyor muPSU olarak Sharkoon önerebilirim. Alman malıdır ve kalitelidir. +80 Plus olanlara bakabilirsin.
elbette ki sessiz +80 Plus olanlara bak istediğin modeli araştır öyle al.sessiz çalışıyor mu
teşekkürler dostum iyi günlerelbette ki sessiz +80 Plus olanlara bak istediğin modeli araştır öyle al.
ben teşekkür ederim iyi günler dilerim.teşekkürler dostum iyi günler![]()