29 May 2019 #1 LeeCopper Seçkin Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 429 Çözümler 1 Tepki puanı 51 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Arkadaşlar şimdi ben prime os u yükledim pubg mobil de mouse döndürürken sapıtıyor bazen onu nasıl çözerim birde hesapı dondurdular yasadışı emülatör diye güncelle emülatörü diyor hile fln bypass fln yok
Arkadaşlar şimdi ben prime os u yükledim pubg mobil de mouse döndürürken sapıtıyor bazen onu nasıl çözerim birde hesapı dondurdular yasadışı emülatör diye güncelle emülatörü diyor hile fln bypass fln yok
29 May 2019 #2 boşlukasda B Süper Üye Katılım 1 Ağu 2018 Mesajlar 932 Tepki puanı 479 7 HİZMET YILI Ben phoenix os'la çok rahat oynayabiliyorum. Bence bunu dene.
29 May 2019 Konuyu başlatan #3 LeeCopper Seçkin Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 429 Çözümler 1 Tepki puanı 51 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI XleaderS' Alıntı: Ben phoenix os'la çok rahat oynayabiliyorum. Bence bunu dene. Genişletmek için tıklayın ... oda olmuyor yeniden başlamıyor fln hatta konu açtım yeniden başlamıyor diye ben başlatıyorum bişe olmuo aynı win 10 açılıo
XleaderS' Alıntı: Ben phoenix os'la çok rahat oynayabiliyorum. Bence bunu dene. Genişletmek için tıklayın ... oda olmuyor yeniden başlamıyor fln hatta konu açtım yeniden başlamıyor diye ben başlatıyorum bişe olmuo aynı win 10 açılıo
29 May 2019 #4 Beyaztas marvelous Seçkin Üye Katılım 27 Haz 2018 Mesajlar 481 Çözümler 1 Tepki puanı 74 Ödüller 6 Yaş 24 Sosyal 8 HİZMET YILI TheKausy' Alıntı: oda olmuyor yeniden başlamıyor fln hatta konu açtım yeniden başlamıyor diye ben başlatıyorum bişe olmuo aynı win 10 açılıo Genişletmek için tıklayın ... oyunu prime os ile ilk açtığında seni mobil olarak algılıyor. kapatıp açarsan emülatör olarak görüyor
TheKausy' Alıntı: oda olmuyor yeniden başlamıyor fln hatta konu açtım yeniden başlamıyor diye ben başlatıyorum bişe olmuo aynı win 10 açılıo Genişletmek için tıklayın ... oyunu prime os ile ilk açtığında seni mobil olarak algılıyor. kapatıp açarsan emülatör olarak görüyor