Prince of Persia Remake listelendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:resim:

1.jpg

:yazı:

Prince of Persia'nın yeniden çevriminin tekrar listelendiğini uzun zamandır duyduk. Göründükten sonra silin.

Yeni "Prince of Persia" oyununu beklememize rağmen Ubisoft'un şu ana kadar ortaya çıkmadığı söylenebilir. Önce For Honor oyununa Prince getirildi, ardından seriyle ilgili bir sanal gerçeklik oyunu olan Dagger of Time'ın çıkışını gördük. Bu duyurulardan sonra yeni bir liste ortaya çıktı.

Prince of Persia Remastered Sürümü PS4 ve Switch'te Çıktı

Prince of Persia remake oyunu, oyun satış web sitesinde listelenmiştir. Bloomberg yazarı Jason Schreier (Jason Schreier) oyun endüstrisi hakkındaki yorumlarını gündemde yayınlıyor, durumu fark etti ve hızlı bir şekilde müdahale etti ve listelenen oyunları sildi. Tabii ki bu süre zarfında görsel listeleme, Reddit başta olmak üzere birçok platformda yayılmaya başladı. Schreier ayrıca şunları söyledi: "Oyun perakendecileri Ubisoft sürprizlerini sızdırmayı seviyor."

Listeye baktığımızda oyunun PS4 ve Switch versiyonlarını göreceğiz. Ürünün çıkış tarihi Kasım 2020'dir ve Prince of Persia Remake olarak adlandırılmıştır. Görünüşe göre bu, "Sands of Time" ın yeniden yapımı anlamına gelebilir.

Daha önce birisi "Dark Babylon" adlı bir oyunun Prince of Persia serisinin geleceği olacağını iddia etmiş ve dizinin efsanevi "Prince of Persia: Two Thrones" temasının konusu olacağı söylenmişti. Ubisoft, bu söylentiler ve boşluklar için henüz tüm açıklamaları almadı.

:resim:

2.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Prince of Persia bence çok güzel yenisi çiksin ama dikkat çeker mi bilmem bunun için biraz duyurlamasi lazim çikarsa ben alirim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çocukken ne oynardım ama. fakat gta sa ile tanıştıktan sonra pabucu dama atıldı garibimin. kusura bakma pop :'(

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ne oynamıştım bu oyunu harikaydı. hatırlatma için teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Prince Percy, better assassin creed, and so I will wait)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu oyun Remake değil remastered resmen. Ubisoft yine şaşırtmadı bari RE2'yi falan örnek alsaydı.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yenisi çıkmasını bekliyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eski bir oyun Remake gelmesi güzel olmuş Enis Kirazoğlunun da bu oyun hakkında bir videosu var umudum Witcher1'e de remake gelmesi on numara olur bence hikayesi mükemmel

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Eskiden ne oynardık beeee :D şimdi assasins creede talim napalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...