Prison Break 4.Sezon 2.Sezon'unda ki Bilgi Çalan Alet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Prison Break'i izlemiş olanlar anlyacaktır. Veya izlemeyenler de dediğim bölümü açıp izlesin.O bölümdeki bilgisayar korsanı arkadaş kendi programladığı bir cihaz sayesinde 3 metre yakınına girdiği bütün elektronik aletlerdeki bilgileri çalıyor. Sizce bu mümkün mü ? Yapılabilir ise ne kadar sürer. Sadece bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. ( Boş yorum yazanları reportluyorum ).....

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum ama eğer öyleyse çok mutlu olacağım. Hapishaneyi seviyorum

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mümkündür ama her cihaz ifadesi geçerli değildir. Güvenlik açığı bulunan cihazların ağına girebilecek bir aygıt geliştirilebilir ve bunun yapılması için cihazların alıcısının olması gerekir bluetooth, wifi, lte vb. Bu cihazlar eğer korunuyorsa veya ortak bir ağa bağlanamıyorsanız cihaz ile çok zor.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tamamen kodlamaya bağlı olduğunu düşünüyorum o aleti yapay zeka gibi düşün yazılan kodlar aracağı ile algoritmadaki giriş bilgilerini saniye içinde deneyip cihazı hackliyor ve bilgileri kendi veritabanına aktarıyor vs yani kendini cihaz olarak düşün ve sen bir hackersın kodları yazarak saniye içinde backdoor dan yada sistemde oluşan güvenlik açıklarından içeri giriyor bilgileri alıyorsun bunun gibi birşey ve sistem de her zaman açık vardır !

yani sonuç mümkün olabilir !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...