Private Server kurma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir oyunda private server kurmak istiyorum . Bunun için nasıl bir yol izlerim neler yapmalıyım detaylıca anlatıp yardımcı olabilicek birileri varsa iletişime geçebilirlermi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Elinde o oyunun server dosyaları yoksa tersine mühendislik ile server kodlaman gerekir. Paket alışverişleri şifreli ise o şifre algoritmasını çözmek zorundasın. Soket programlama, tcp/ip, udp/ip gibi birçok konuya hakim olmak zorundasın. Önerebileceğim bir forum var ama memoryhackers'da bu gibi paylaşımlar yasak mı değil mi bilemiyorum. Ban yemek istemem :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka ramine ve bilgisayarına çok bağlı server açman

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kardeşim siteler var bunun için düşük bi meblayla açarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Database Felan Olusturman Bilmen Gerekiyor Sql Server kullanmayı bılmen gerekıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hangi oyunun private serverını kurmak istiyorsan o oyunun önde gelen vds sağlayıcılarını araştır. Onlardan bazıları senin için oyun modu falan kurabiliyor. Sadece sana yönetmek kalıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bizzat bunu yapıp sana sunan siteler var diye biliyorum. Arkadaşın serveri vardı Metin2'de. Bundan bahsediyorsun heralde. İnternete yazıp bulabilirsin. Ama kendim uğraşıp yapmak istiyorsan arkadaşın dediği gibi temel tersine mühendislik öğrenirsen kopyalayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bizzat bunu yapıp sana sunan siteler var diye biliyorum. Arkadaşın serveri vardı Metin2'de. Bundan bahsediyorsun heralde. İnternete yazıp bulabilirsin. Ama kendim uğraşıp yapmak istiyorsan arkadaşın dediği gibi temel tersine mühendislik öğrenirsen kopyalayabilirsin.
Dostum internette bunu sağlıyabilicek bir yer yok malesef , yardımcı olucak birileri olsa baya iyi olur , internettede araştırdım bulamadım hiçbir şekilde nasıl yapılıcagını

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I don't understand it very well, but you will need several programs for this, it is very complicated, see the videos on yt, there are several

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bundan bahsediyorsun heralde. İnternete yazıp bulabilirsin. Ama kendim uğraşıp yapmak istiyorsan arkadaşın dediği gibi temel tersine mühendislik öğrenirsen kopyalayabilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
It'd be hard for you to keep it always online if you don't buy a cloud server

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çoğu oyunlarda bu serverleri açan insanlar var onlarla konuş sen sadece yönet en güzeli ve en rahatı bana kalırsa

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
it all comes down to which game you want to set up a private server for, different games have different server hosting strategies

Einfach Weiterfliegen
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
YouTube'ta genellikle gösteriliyor, hangi oyunda nasıl server açılabileceği ama ben yine de server kiralama taraftarıyım. Arada Lag sorunları olabiliyor ne de olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...