İyi günler dilerim herkese. Konuyu açma amacım şu ortalama ve profesyonel bir oyuncuya hangisi daha fazla katkı sağlar yani hangisi daha önemli bir araç fikrinizi merak ettim umarım açıklayıcı anlatmışımdır şimdiden teşekkürler.
not: bir karşılaştırmadır lütfen "ikiside vs yazmayınız".
İyi günler dilerim herkese. Konuyu açma amacım şu ortalama ve profesyonel bir oyuncuya hangisi daha fazla katkı sağlar yani hangisi daha önemli bir araç fikrinizi merak ettim umarım açıklayıcı anlatmışımdır şimdiden teşekkürler.
Knkm oynadığın oyuna göre değişir şimdi fps tarzı csgo,pubg vb gibi oyunlar oynuyorsan mosue çok önemlidir ama dota,lol gibi oyunlar oynuyarsan klavye .
kalvyenin önemi mekanik klavyelerde tuş basımı bıraz daha rahat olup oyun içerisinde reflekslerını kuvvetlendırır. Bunun yanısıra mause olmazsa olmazdır 2 lı combo gıbı dusun 2sıde bırbırını tamamlar ve daha ıyı bır oyuncu olmanı sağlar bence