Uzman Üye
combat master dll forumdaki hilesi nasıl incejet edebilrim procces hacker ile
yanlıs bölümde inject etmissindir veya fix yemistiröncelikle çok teşkkürler ama hileyi çalıştırdıktan sonra oyundan atıyor
Hayır fix vs. yemedi. Hilenin konusundada belirtildiği üzere her oyun sonu crash yiceksiniz. Bu çok uğraşılan ancak Fix olamayan bir sorun.yanlıs bölümde inject etmissindir veya fix yemistir
İlk başta işe yaradı ancak hileyi çalıştırdıktan sonra oyun artık oynanamaz hale geldi.Hayır fix vs. yemedi. Hilenin konusundada belirtildiği üzere her oyun sonu crash yiceksiniz. Bu çok uğraşılan ancak Fix olamayan bir sorun.
kral sln dosyası icin nabıcaz veya cs dosyası içinHayır fix vs. yemedi. Hilenin konusundada belirtildiği üzere her oyun sonu crash yiceksiniz. Bu çok uğraşılan ancak Fix olamayan bir sorun.