10 Eyl 2020 #1 The Xare Uzman Üye Katılım 25 Ağu 2020 Mesajlar 188 Tepki puanı 29 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Herkese merhaba, ben profil fotoğrafımı değiştirmek istiyorum. Cover profile'i denedim olmuyor, bazı konular gördüm onaylı üye olmamız lazımmış ama ben üye rankına sahip olanlardada profil fotoğrafı görüyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
Herkese merhaba, ben profil fotoğrafımı değiştirmek istiyorum. Cover profile'i denedim olmuyor, bazı konular gördüm onaylı üye olmamız lazımmış ama ben üye rankına sahip olanlardada profil fotoğrafı görüyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
10 Eyl 2020 #2 In my heart Nørâ Who you gonna call Emektar Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 4,613 Çözümler 710 Tepki puanı 1,837 Ödüller 13 5 HİZMET YILI kişisel detaylarına gel avatar var ordan ekleyebilirsin profil resmi ekleyemiyorsan onaylı üye olman gerek
kişisel detaylarına gel avatar var ordan ekleyebilirsin profil resmi ekleyemiyorsan onaylı üye olman gerek
10 Eyl 2020 Konuyu başlatan #3 The Xare Uzman Üye Katılım 25 Ağu 2020 Mesajlar 188 Tepki puanı 29 Ödüller 5 5 HİZMET YILI In my heart Nørâ' Alıntı: kişisel detaylarına gel avatar var ordan ekleyebilirsin profil resmi ekleyemiyorsan onaylı üye olman gerek Genişletmek için tıklayın ... Avatar kısmı yok. Ama ben üye rankında olanlardada profil fotoğrafı görüyorum.
In my heart Nørâ' Alıntı: kişisel detaylarına gel avatar var ordan ekleyebilirsin profil resmi ekleyemiyorsan onaylı üye olman gerek Genişletmek için tıklayın ... Avatar kısmı yok. Ama ben üye rankında olanlardada profil fotoğrafı görüyorum.
10 Eyl 2020 Moderatör #4 #Dopamine Admin Katılım 5 Ara 2017 Mesajlar 3,609 Çözümler 88 Tepki puanı 8,277 Ödüller 21 8 HİZMET YILI https://memoryhackers.org/konular/imza-yerine-gif-ve-ya-resim-koyma.75300/