Profile Tool’da Aram Takviyesi Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Başlıktanda okuduğunz gibi sorun( sorun değil aslında ) Proife tool hilesiyle alakalı, Aram Takviyesi çalışmıyor kaç defa denedim çalışmıyor. Muhtemelen FİX yedi ancak ben bu hileyi kullandığıma dair logları felan silmek istiyorum nasıl silebilirim? Ban yeme ihtimali var mıdır ? Sonuçta her takviye basınca 200 m.ö veriyordu. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
11.4 yaması ile fixlendi. Şu anlık ban atma bir durumu yok ve ban atılacağını da hiç sanmıyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba, her oyun sonu vesayre hile ile oynadığımız oyunda her türlü kalıntı bırakır bazı dosyalarda, farklı dosyalar olabilir fakat sadece bildiklerimi anlatacağım,

''Aramak için buraya yazın'' kısmına tıklıyoruz, çalıştır'ı aratıyoruz ve açıyoruz. Açtıktan sonra;

%Temp% yazıyoruz, açıp her şeyi siliyoruz.

Ardından bir daha çalıştır'a gelip, normal temp yazıyoruz, herşeyi siliyoruz.

Tekrar çalıştır'a gelip, ''Recent'' yazıyoruz. (Tırnak işaretsiz) ve onlarıda siliyoruz. Tamam, son bir şey kaldı; Çalıştır'a tekrar gelip ''Prefetch'' (tırnaksız) yazıyoruz, açıp içindekilerin hepsini siliyoruz, ardından geri dönüşüm kutusundan da temizliyoruz, hepsi bu kadar, bütün log dosyaları öldü, iyi forumlar efenim. (Bildiklerim bu kadardı)

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Bilgilendirmeler için teşekkürler.
Peki Aram Takviyesinin tekrar yapılma ihtimali var mı acaba?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eğer 11.3 sürüm Clientin dosyaları bulursan tekrar yapabilirsin kanka. 11.4 ve 11.5 sürüm clientlerde artık Aram-Boost yapılamıyor maalesef.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba, her oyun sonu vesayre hile ile oynadığımız oyunda her türlü kalıntı bırakır bazı dosyalarda, farklı dosyalar olabilir fakat sadece bildiklerimi anlatacağım,

''Aramak için buraya yazın'' kısmına tıklıyoruz, çalıştır'ı aratıyoruz ve açıyoruz. Açtıktan sonra;

%Temp% yazıyoruz, açıp her şeyi siliyoruz.

Ardından bir daha çalıştır'a gelip, normal temp yazıyoruz, herşeyi siliyoruz.

Tekrar çalıştır'a gelip, ''Recent'' yazıyoruz. (Tırnak işaretsiz) ve onlarıda siliyoruz. Tamam, son bir şey kaldı; Çalıştır'a tekrar gelip ''Prefetch'' (tırnaksız) yazıyoruz, açıp içindekilerin hepsini siliyoruz, ardından geri dönüşüm kutusundan da temizliyoruz, hepsi bu kadar, bütün log dosyaları öldü, iyi forumlar efenim. (Bildiklerim bu kadardı)
böyle yapinca ban yemiyormuyuz yoksa ban riski filan mi azaliyor ne oluyor tam olarak ve her oyun girdikden sonra mi

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
O hileyi bilmiyorum fakat başka bir hile daha vardı Aram boost seçeneği çalışıyordu. Ufak bir araştırmayla bulabilirsin burada reklam olur diye atamıyorum.

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Tüm logları (%temp%,temp,recent,prefetch) sil ve öyle dene bakalım

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dediğin gibi hotfixle kullanılıyor hala ben kullanıyorum 1 haftadır henüz ban yemedim :D

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Logları falan silmek istiyorsan şu konuya bakabilirsin, arkadaş yararlı ufak bir yazılım yapmış.
Tıkla

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
böyle yapinca ban yemiyormuyuz yoksa ban riski filan mi azaliyor ne oluyor tam olarak ve her oyun girdikden sonra mi
Bunlarla bir alakası yoktur hocam, bakmanız gereken yer hileyi yüklerken "Undect yada Detect" olan kısımdır

Şayet hile Detect ise ne yaparsanız yapın oyuna hileyi inject ettiğiniz andan itibaren Anti Cheat sistemi tarafından algılanır ve ban süresini kimse tahmin edemez.

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
bilgiler için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...