7 Nis 2018 #1 sefa37 Uzman Üye Katılım 6 Eki 2016 Mesajlar 154 Tepki puanı 27 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Başlıktada belirtdiğim gibi program ve yap basit bi oyun yapıcam önerilerinizi bekliyorum
7 Nis 2018 Yasaklandı #2 WP Hack W Onaylı Üye Katılım 31 Mar 2018 Mesajlar 140 Tepki puanı 25 Yaş 27 8 HİZMET YILI Visual Basic ile basit oyunlar yapabilirsin plant vs zombies gibi.
7 Nis 2018 Konuyu başlatan #3 sefa37 Uzman Üye Katılım 6 Eki 2016 Mesajlar 154 Tepki puanı 27 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Wg Hack' Alıntı: Visual Basic ile basit oyunlar yapabilirsin plant vs zombies gibi. Genişletmek için tıklayın ... Olabilir ama ben birazdaha farklı bişey yapmak istiyorum orinal bişey yinede saolasın
Wg Hack' Alıntı: Visual Basic ile basit oyunlar yapabilirsin plant vs zombies gibi. Genişletmek için tıklayın ... Olabilir ama ben birazdaha farklı bişey yapmak istiyorum orinal bişey yinede saolasın
14 Nis 2018 #4 SalihXOX S Üye Katılım 17 May 2017 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI Yarış ? :d
14 Nis 2018 Yasaklandı #5 onuremir123 O Seçkin Üye Katılım 1 Ara 2017 Mesajlar 339 Çözümler 1 Tepki puanı 24 Yaş 29 8 HİZMET YILI unity kullan eğitim videolarıda mevcut
15 Nis 2018 #6 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI .NET platformu ile oyun yapmak ? Saçmalıktan ve uğraşmaktan ibaret daha fazlası değil. UnrealEngine, Unity, CryEngine öğren ne bileyim bir sürü oyun motoru var. Bunlar elinin altındayken sen .NET platformunda oyun yapacağım diyorsun. Kendine gel bence
.NET platformu ile oyun yapmak ? Saçmalıktan ve uğraşmaktan ibaret daha fazlası değil. UnrealEngine, Unity, CryEngine öğren ne bileyim bir sürü oyun motoru var. Bunlar elinin altındayken sen .NET platformunda oyun yapacağım diyorsun. Kendine gel bence
16 Nis 2018 Konuyu başlatan #7 sefa37 Uzman Üye Katılım 6 Eki 2016 Mesajlar 154 Tepki puanı 27 Ödüller 8 9 HİZMET YILI headsqot' Alıntı: .NET platformu ile oyun yapmak ? Saçmalıktan ve uğraşmaktan ibaret daha fazlası değil. UnrealEngine, Unity, CryEngine öğren ne bileyim bir sürü oyun motoru var. Bunlar elinin altındayken sen .NET platformunda oyun yapacağım diyorsun. Kendine gel bence Genişletmek için tıklayın ... sadece fikir için konuyu burda açtım güzel fikir bulursam yapacam saolasın
headsqot' Alıntı: .NET platformu ile oyun yapmak ? Saçmalıktan ve uğraşmaktan ibaret daha fazlası değil. UnrealEngine, Unity, CryEngine öğren ne bileyim bir sürü oyun motoru var. Bunlar elinin altındayken sen .NET platformunda oyun yapacağım diyorsun. Kendine gel bence Genişletmek için tıklayın ... sadece fikir için konuyu burda açtım güzel fikir bulursam yapacam saolasın
1 May 2018 #8 VowS V Geri Gelen Biri Ultra Üye Katılım 27 Ara 2017 Mesajlar 1,548 Tepki puanı 273 Yaş 27 8 HİZMET YILI Oyun yapıcaksan unity bu arada veya birleşik yazılır.