Programa Nasıl Koruma Eklerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ben bir tane program yaptım. Hesap girişli falan. dotPeek üzerinden programın kaynak kodlarına ulaşabiliyorlar. Ve içinde phpMyAdmin sunucum bulunuyor. Bu nedenden dolayı sunudaki verileri alabiliyorlar. Daha önce yaşadım. Programıma nasıl koruma eklerim? Kaynak kodlarıma ulaşmamalarını istiyorum. Yardım Ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bunu Bence Discordda Sorarsan Daha Yardımcı Olabilirler Kurucular Falan Orda Daha Aktif

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@DatReX-HACK bilen bilmeyen herkes yorum yapmış. Bro programını şifrelemen gerekiyor bunu nasıl yaparım dersen piyasa bir çok program mevcut. Confuser olarak aratırsan istediğini bulabilirsin. Fakat şunu unutma; Bu tarz şifreleme işlemlerinde programın anti-virüs programları tarafından virüs olarak algılanacaktır.

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum internette bir çok koruma programları mevcut araştırarak bulabilirsin

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ücretli bi program kullanmanı tavsiye ederim ama free istiyosan smart assembly kullanabilirsin ha buda ücretli ama 30 gün boyunca şifrelediğin programı kullanabiliyosun 30 gün sonrası kimse o programı tekrar kullanamıyor.
kullanımı çok zor değil internettende araştırarak kullanımını öğrenebilirsin aksi taktirde bende bu programı ilk kullandığımda bazı şeyleri düzgün yapmamışım oyüzden mysql veri tabanıma erişemiyordu program, sanada programı şifrelemeden önce kullanımına bakmana göz atmanı tavsiye ederim

Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İnternetten araştırırsan senin için daha yararlı olur

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kardeşim internet üzerinde örnekleri ile birlikte var oradan kontrol edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
youtubede mcvs paketleri var orada anlatıyor

Üye
5 HİZMET YILI
Bunun hakkında discorda gidersen daha fazla yardımcı olabileceklerini düşünüyorum

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
@DatReX-HACK bilen bilmeyen herkes yorum yapmış. Bro programını şifrelemen gerekiyor bunu nasıl yaparım dersen piyasa bir çok program mevcut. Confuser olarak aratırsan istediğini bulabilirsin. Fakat şunu unutma; Bu tarz şifreleme işlemlerinde programın anti-virüs programları tarafından virüs olarak algılanacaktır.
Teşekkür ederim bir tane şifreleme programı buldum
Post automatically merged:

Yardım eden herkese çok teşekkür ederim

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Programı Yönetici Olarak Çalıştırıp İnternetten Program Koruma ile ilgile Bilgiler Edinebilirsin !

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kardeşim koruma artı şifreli olsun uzun anlaşılır olmayan

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kırılmıyacak koruma yoktur.
vmprotect kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kırılmıyacak koruma yoktur.
vmprotect kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Keashe bunu senden beklemezdim VMProtect mi? dnSpy'da debug ile direk devirtualize edilebilir
ama sana saygım var yani bunu bir alay olarak görme :/

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Keashe bunu senden beklemezdim VMProtect mi? dnSpy'da debug ile direk devirtualize edilebilir
ama sana saygım var yani bunu bir alay olarak görme :/
o packer dostum vm kaldıranı daha görmedim çünkü hard şifrelenmiş bir asm section var ama bazıları ruhsuz gibi uğraşıp devirt yazmayı başarmış.
ben olsam vmp kullanmam çünkü performans katili ve stabil değil bu yüzden .net için kendi sanallaştırıcımı yazdım ama delphi kullanıyorum. :lazerdoge::thugdoge::cooldoge:
"o zaman neden vmp önerdin?" dersen piyasada public ve güçlü korumalardan biri olduğu için.

"ve övünmek gibi olmasın xd sanallaştırıcımın runtime kısmını delphi ve c++ ile yazdım ve runtimeyide özel olarak yazdığım native koruması ile koruyorum data felan hepsi runtimede (runtimedeki mantık koivm'deki mantık ile hemen hemen aynı)"

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bencede discorddan kuruculara sorman daha iyi olur tabi mantikli konusanlar var ama hepsini okuduktan sonra kafan karisabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...